20 jaar Sunny Cars: 5 dagen lang feest!

Hoera, op 12 augustus bestaan we 20 jaar in Nederland. Wie jarig is, trakteert. Daarom maak je de komende 5 dagen kans op mooie Sunny prijzen*. Dus houd onze Facebookpagina in de gaten en doe mee!

Ga naar Facebook >

*Helaas, deze actie is voorbij. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Leuke feitjes en weetjes over 20 jaar 

Wow, 20 jaar alweer. Time flies when you are having fun! Wist je dat we ooit begonnen met alleen Mallorca als bestemming? En dat dat inmiddels is uitgegroeid tot 8366 verhuurkantoren in 3577 bestemmingen wereldwijd? We hebben het allemaal samengevat in een superleuke infographic.

Open de infographic >

 

Even in z'n achteruit

Hoewel we gewend zijn altijd vooruit te kijken, is dit een mooie gelegenheid voor een blik in de achteruitkijkspiegel. Dus diepten we de oude doosch op uit de kofferbak. We vonden twee decennia aan fijne herinneringen. Te leuk om niet te delen, dus dat doen we hier. 20 jaar Sunny Cars, in 3 categorieën!

Toen en nu met Sunny People

Bij Sunny Cars zijn er elk jaar nieuwe ontwikkelingen en nieuwe collega’s. We zijn ook heel goed in het maken van nieuwe herinneringen die blijven plakken als een bumperklever. Samen met de collega’s die het langst bij Sunny Cars werken, blikken we terug op 20 jaar Sunny Cars. Inclusief ieders meest speciale herinnering én tips voor potentiële autohuurders.

Femke
Jan-Willem
Hans
Bert
Ignace
Jacqueline
Suzanne

 

Bijzondere reisverhalen

Met iedere autovakantie die je maakt, creëer je een blijvende herinnering. Denk aan dat moment waarop hij de auto naar die haast onbereikbare top reed en je ten huwelijk vroeg. Dat moment waarop je oog in oog kwam te staan met een buffel. Of die mensen die jullie ontmoetten tijdens die legendarische verkeersopstopping op de route du soleil en met wie jullie sindsdien vrienden voor het leven zijn. We verzamelden de 8 meest bijzondere reisverhalen voor je.

Op huwelijksreis in een cabrio
Met een telefoonboek op familiebezoek
Zwitserse toerist tot the rescue
Gevulde achterbank
Wilde autosafari
Wereldvrienden
Gaat dat passen?
Volgauto's in Costa Rica

Foto's en films uit de oude doosch

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Kiekjes uit de beginperiode van Sunny Cars. Het voormalige pand, het oude logo, campagnes en onze look & feel door de jaren heen… Blader gerust door ons fotoalbum van 20 jaar Sunny Cars.

Open de oude doosch
Bekijk video 'Mallorca vanuit de huurauto'