Huur zorgeloos - voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Een verhuurder die je ter plaatse overrompelt met een flink bedrag bovenop de huurprijs die je vooraf betaalde, is er zo een. Als specialist in de klantvriendelijkste autohuur weet Sunny Cars precies waar je op moet letten als je je huurauto reserveert. Zo sta jij straks niet voor vervelende verrassingen en geniet je 100% zorgeloos!

Ontvang kostenbesparende autohuurtips!

Via onze nieuwsbrief delen wij kostenbesparende tips over autohuur, inspiratie over de leukste road trips en blijf je op de hoogte van de mooiste aanbiedingen! Iets voor jou?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

#1 - Toeslag betalen bij neerslag

Besluit je pas op vakantie dat je een auto wil huren en komt het toevallig met bakken uit de hemel? Dan verhogen lokale verhuurders de tarieven vaak, omdat met slecht weer iederéén iets wil ondernemen en de vraag toeneemt. Reserveer je huurauto dus vooraf, dan ben je veel voordeliger uit. En bij Sunny Cars hoef je nooit regentoeslag te betalen. Daar kun je op rekenen!

Regentoeslag autohuur

#2 - Durf-niet-meer-te-rijden eigen risico

Is bij de prijs van je huurauto het eigen risico afgekocht/gereduceerd tot 0? Zo niet, dan kan je bij schade nog op een gigantische onvoorziene kostenpost stuiten. Bij Sunny Cars zijn alle huurauto’s altijd inclusief terugbetaling van het eigen risico. Ook schade aan glas, banden, bodem en dak wordt vergoed. Je hoeft hiervoor dus geen extra verzekering af te sluiten en kunt 100% zorgeloos rondrijden.

Eigen risico autohuur

#3 - Hoogseizoenpech: alle auto´s weg

In het hoogseizoen is er enorm veel vraag naar huurauto´s. Zeker voor de populaire vakantielanden kan het voorkomen dat er geen auto´s meer beschikbaar zijn. Dus reserveer vroeg, dan heb je ruime keuze uit het aantal auto´s en de verschillende categorieën. Tegen een scherp tarief. Hoe later je boekt, hoe minder keus je hebt en hoe duurder het wordt. Vooraf boeken dus. En met onze Flexservice kun je ook nog eens gratis en zonder reden annuleren, mocht je van plan veranderen. Je kunt dus gerust vroeg en vooraf boeken.

Hoogseizoenpech alle auto's weg

#4 - Verzekeringen die niet nodig zijn

Leuk, zo´n lage huursom. Maar let op alle extra verplichte toeslagen ter plekke. Voor allerhande verzekeringen. De GoZen verzekering bij autohuur bestaat niet uit een verwenmoment voor jezelf. Het is een lokale extra verzekering om alle schade en eventueel diefstal van de huurauto te dekken. Bovendien dekt deze de schade aan glas, de banden, de lampen en spiegels van de huurauto. Heb je bij Sunny Cars niet nodig, daar zijn alle nodige verzekeringen standaard inbegrepen in de huursom!

Onnodige verzekeringen autohuur

#5 - Opgepompte prijzen voor brandstof

Lijkt een aanbieding voordelig? Check dan goed welke tankregeling er aangeboden wordt. Veel lowcost aanbieders werken namelijk met de FE regeling: je krijgt je auto met een volle tank brandstof mee, en levert deze leeg weer in. Hiervoor betaal je een verplichte toeslag (welke vaak veel hoger is dan als je zelf zou tanken) en niet-gebruikte benzine krijg je niet terug, Zo kan er dus makkelijk 80 Euro bovenop je huursom komen. Sunny Cars geeft de tankregelingen altijd helder aan. FF is de meest klantvriendelijke optie!

Tanktoeslag autohuur

All-in is bij Sunny Cars ook echt all-in

Geen vervelende verrassingen bij Sunny Cars! Integendeel. Juist verrassend veel inbegrepen bij de all-in deal: gegarandeerd geen extra kosten of toeslagen voor verzekeringen, afkoop eigen risico, creditcard of een extra bestuurder. All-in is bij ons ook echt all-in. Extra geruststellend: mocht je ter plaatse een vraag of probleem hebben, dan is ons callcenter 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Overtuigd van onze service? Reserveer direct je huurauto bij ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met nieuwtjes en scherpe aanbiedingen

Hierbij bevestig je dat je akkoord gaat met de ontvangst van onze nieuwsbrief. Je kunt je toestemming op elk gewenst moment intrekken door de afmeldlink te gebruiken die beschikbaar is in elke nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding. We hebben een e-mail ter verificatie gestuurd naar

Niet het juiste e-mailadres? Schrijf een ander e-mailadres in.