Autoroutes Canada

Wilde natuur met imposante bergen, besneeuwde toppen en spiegelende wateren. Tijdens je reis in Canada is het net alsof je je op een filmset bevindt. En dat is ook eigenlijk zo, want de natuur van Canada heeft vaak genoeg als filmset gefungeerd. Wat wil jij niet missen tijdens je vakantie in Canada?

Autoroute nova scotia canada

Nova Scotia

De route begint en eindigt in Halifax en is een rondreis door 'miniatuur Canada'. Met een huurauto ontdek je de ongerepte natuur, bossen, meren, watervallen en kustlijnen

Autoroute canada

De Trans Canadian

Van Oost- naar West-Canada loopt één klassieke autoroute: de Trans Canadian. Deze route beslaat meer dan 7.500 kilometer - waarvan bijna 300 kilometer over zee.

Autoroute canada edmenton rocky mountains

Road trip Rocky Mountains

Deze 'Sunny Cars Rockies Roadtrip' voert je langs hoge toppen, diepe dalen, rivieren, bizons, spiegelmeren, cocktailbars en spookhuizen.

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.