"

Autoroutes Italië

"Due cappucini per favore." Dat is hoe je elke ochtend je dag in Italië begint. Beter kan niet, toch? 's Middags geniet je van een lunch van 'di Mamma' en 's avonds tafel je langer dan je ooit hebt gedaan. Om zoveel mogelijk van Italië te zien - en te proeven - beweeg je je uiteraard voort per auto. Alleen zo ontdek je die echte Italiaanse parels.

Route toscane italie met de auto

Toscane

Het westelijke deel van Toscane maakt het echte 'Italiëgevoel' in je los. Je vindt hier van alles: een rijke historie, een heerlijk klimaat én natuurlijk een fantastische keuken om je vingers bij af te likken. Met een huurauto verken je hier de mooiste plekken en vind je de beste restaurants.

autoroute Sicilië italië

Sicilië

Met deze tour ontdek je de diversiteit van Sicilië. Van drukke badplaatsen tot weelderige natuurgebieden en stille dorpjes.

autoroute Via Appia Italië

Via Appia

Meer dan 2300 jaar geleden werd deze snelweg door de Romeinen aangelegd. Het is Europa's oudste snelweg.

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.