"

Autoroutes USA

Stoere cowboys, woeste natuurgebieden, witte stranden, bruisende metropolen... Je vindt het allemaal in de USA. Alles zien tijdens één vakantie is onmogelijk. Kies dus voor een rondje West-Amerika, de echte Route 66 of voor de stranden in Zuid-Florida.

autoroute californië san fransisco usa

Californië, Nevada en Utah

In het westen van Amerika kun je in twee weken tijd alle jaargetijden meemaken. Deze route voert je van San Francisco naar Salt Lake City.

autoroute canada usa

Noordwest USA en Canada

Met de kosteloze grensoverschrijding naar Canada kun je de mooiste plekken ontdekken van zowel de USA als Canada. Twee vliegen in een klap!

autoroute las vegas usa

Het ultieme rondje West-Amerika

Een combinatie van wegen die je meevoert langs alle hoogtepunten van het Wilde Westen, zoals: San Francisco, de Pacific Coast, LA, San Diego, The Grand Canyon, Vegas...

Route 66 usa met de auto

Route 66

Eén van de meest bekende routes ter wereld is toch wel Route 66. Deze route voert je van Chicago naar Los Angeles.

Route zuid florida usa met de auto

Zuid Florida

Florida is een ideale bestemming voor een fly&drive. Deze 'sunshine state' heeft een kilometerslange kustlijn en veel attracties.

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.