Tijdelijk gratis Flexservice

Vertel mij alles over de vroegboekactie

Auto huren Stokmarknes luchthaven?

We hebben geen auto's gevonden voor jouw zoekopdracht. Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties zoals "Geen voorkeur" of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

[Untranslated label: sc.didNotFindCarsOneWay]

Helaas is het specifieke aanbod niet meer beschikbaar. Probeer andere opties of bel 023 - 5 699 696.

De huurdatum is in het verleden, pas de datum aan om opnieuw te zoeken.

Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie. Tip: probeer andere opties zoals "Geen voorkeur" of neem contact op met onze reserveringsafdeling via 023 - 5 699 696.

Regio

    Land

      Een auto huren in Stokmarknes luchthaven voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Stokmarknes luchthaven. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

      Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Stokmarknes luchthaven bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Stokmarknes luchthaven volgens Sunny Cars.

      Ga je een auto huren in Stokmarknes luchthaven, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Stokmarknes luchthaven.

      All-in auto huren in Stokmarknes luchthaven bij Sunny Cars

      Je boekt je huurauto in Nederland voor de all-in prijs. Je krijgt een Nederlands contract, de beste voorwaarden – naar Nederlandse standaard – en je kunt altijd contact opnemen met ons, 24 uur per dag. Een wijziging doorgeven is altijd gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Of het nu gaat om de huurperiode, de autocategorie of om extra opties. Het kan allemaal aangepast worden.

      Autohuur Stokmarknes luchthaven

      Alles vooraf perfect geregeld. Geen verrassingen bij het ophalen van je huurauto in Stokmarknes luchthaven, maar direct genieten van je vakantie!

      Tip: Voorkom 5 vervelende verrassingen
      Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

      Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

      Lees autohuurtips

      Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Stokmarknes luchthaven

      • Extra WA-dekking

        We sluiten altijd een aanvullende WA-verzekering af met een dekking tot maar liefst € 7,5 miljoen. Lees verder

      • Gratis glas-banden-bodem-dakschadedekking

        Ook dekking van glas-, banden-, bodem-en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Lees verder

      • Terugbetaling eigen risico

        Een huurauto van Sunny Cars is inclusief terugbetaling van het eigen risico. Optimaal verzekerd noemen we dat. Lees verder

      Lekker touren in je cabrio huurauto Huurauto met een smile bij Sunny Cars Ook met je gezin lekker toeren in een Sunny Cars huurauto

      Handig om te weten voordat je een auto huurt in Stokmarknes luchthaven

      • Categorie

        Je reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. Lees verder

      • Lokale huurvoorwaarden

        Wij werken vaak met meerdere verhuurders op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto. Lees verder

      • Schade

        Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch? Lees verder

      • Waarborg

        Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet je ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht. Lees verder

      [Untranslated label: destinationDetails.rentalOfficesIn]

      Op Sunny Cars kun je vertrouwen

      Dit zeggen anderen over ons in Trustpilot en eKomi

      Gemiddeld
      8,9
      6213 reviews
      Gemiddeld
      8,8
      4024 reviews

      Wj Navis-Reesink

      10 dec 2016
      uitstekend

      supergoede service, snelle afhandeling, goede prijs, duidelijke beschrijving, kortom, alles perfect

      Review van eKomi

      09 dec 2016

      vlotte, prima afhandeling, goede auto tegen redelijke prijs en afdekking alle risico's.

      Review van eKomi

      09 dec 2016

      Prima auto en leuke service bij de incheckplek in Toulouse. Die meneer was helemaal enthousiast over onze reis en zijn auto c.q. de onze.