All-inclusive auto huren op Vannes APT

All-inclusive auto huren op Vannes APT.

Begin je vakantie in Frankrijk met een vliegende start door een auto te huren op Vannes APT. Echt zorgeloze autohuur vind je alleen bij Sunny Cars. Met de all-inclusive autohuurformule weet je namelijk precies waar je aan toe bent. Je betaalt één heldere all-in prijs. 

Extra verzekeringen afsluiten?  Dat is niet nodig, alle verzekeringen die je nodig hebt zijn al inbegrepen. Zo huur je altijd inclusief een extra WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen. Ook een sterretje in de ruit of schade aan de banden is gedekt onder de glas-banden-bodem-dakschadedekking. Bovendien krijg je het eigen risico terugbetaald. Rijd zover je wilt in Frankrijk en haal het maximale uit je vakantie met de ongelimiteerde kilometers, want ook kilometervrij huren is inbegrepen. All-in is bij ons écht all-in!

Je huurauto ophalen op Vannes APT

Wanneer je een auto huurt op Vannes APT kun je kiezen uit een groot aanbod huurauto’s. Er zijn meerdere manieren om je huurauto op te halen.

  • Kantoor op luchthaven: Na je vlucht in een keer door met de huurauto? Kies dan voor een auto met ophaallocatie Kantoor op luchthaven. Je vindt ons autohuur balie in (of net buiten) de aankomsthal van de luchthaven.
  • Shuttle service: Kies je voor een auto met Shuttle service, dan word je vanaf het vliegveld opgehaald met een shuttlebus die je naar het verhuurkantoor in de buurt van het vliegveld brengt.
  • Representant service: Als je de representant service kiest, dan staat er bij aankomst op de luchthaven iemand op je te wachten in of buiten de aankomsthal. Je tekent bij de medewerker en ontvangt daarna de autosleutels.

Maak je autohuur passend voor jouw vakantie

Een all-inclusive auto huren op Vannes APT regel je gemakkelijk bij Sunny Cars. Maar wist je dat je je autohuur nog verder op maat kunt maken met onze services? Sla bijvoorbeeld de wachtrij over met de Fastlane service, zodat je extra snel op weg kunt. Of huur een auto met de Geen Waarborg service, superhandig als je geen creditcard hebt! Voeg een extra bestuurder of GPS toe. Verlaag de minimumleeftijd voor je huurauto op Vannes APT als je te jong bent voor de huurauto. Tijdens het uitzoeken van je huurauto zie je direct welke services er beschikbaar zijn. Je selecteert de auto met service die jou het beste uitkomt en rekent het in een keer af. Geen gedoe ter plaatse! 

Naast services bieden we ook extra’s aan. Hiermee kun je bijvoorbeeld een ander land bezoeken met een Grensoverschrijding. Of je haalt de huurauto op van locatie A en levert de auto weer in op locatie B met een One Way. Voor extra’s betaal je een extra bedrag tijdens het ophalen van de huurauto. Uiteraard geven wij van tevoren duidelijk aan hoeveel de extra gaat kosten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent voor je in je huurauto stapt. 

Huur een auto op Vannes APT zonder verborgen kosten

Bij Sunny Cars regelen we jouw autohuur van A tot Z, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. De standaard tankregeling vol-vol betekent dat jij alleen betaalt voor de benzine die je hebt gebruikt. Je levert de auto in met dezelfde benzinestand als waarmee je hem hebt opgehaald op Vannes APT. Geen dure brandstoftoeslag dus, wel zo eerlijk! En bij het ophalen van je huurauto kun je vol overtuiging ‘nee’ zeggen als er wordt gevraagd of je extra verzekeringen wilt afsluiten. Je bent al optimaal verzekerd via Sunny Cars! Dus stap in op Vannes APT en toer zorgeloos door Frankrijk, want echt alles rondom je autohuur is verzorgd.

Maximale flexibiliteit met gratis annuleren

Topservice voor, tijdens en na je autohuur. Dat is waar wij vol gas aan werken bij Sunny Cars. Daarom bieden we je nu ook de mogelijkheid om je autohuur gratis te annuleren. Je kunt de reservering annuleren tot 1 uur voor huuraanvang zonder annuleringskosten te maken. Dus twijfel je nog over het huren van een auto op Vannes APT? Reserveer alvast, je hoeft pas later te betalen en je zit nergens aan vast! 

 

Handig om te weten wanneer je een auto huurt op Vannes APT

Bestemmingen rondom Vannes APT

Alle bestemmingen in Frankrijk

Corsica
11 bestemmingen
Frankijk vasteland
358 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Veelgestelde vragen over autohuur op Vannes APT

Kun je op Vannes APT een auto huren zonder eigen risico?

Absoluut, met Sunny Cars huur je altijd all-inclusive. Niet alleen zijn alle verzekeringen dus al inbegrepen, ook het eigen risico nemen we voor onze rekening. Je schiet het eigen risico alleen even voor bij het ophalen van de huurauto. Na de autohuur krijg je het bedrag weer netjes terugbetaald. Ook wanneer je per ongeluk schade hebt gereden. Wil je helemaal zonder eigen risico een auto huren? Dat kan bij Sunny Cars. Huur dan een auto met de Geen Waarborgservice. Hierbij hebben wij het eigen risico al afgekocht en hoeft je ter plekke niets te betalen. Ideaal als je bijvoorbeeld geen creditcard hebt!

Is het mogelijk om een kinderstoeltje te boeken bij autohuur op Vannes APT?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je eigen kinderzitje mee te nemen op vakantie. Maar je kunt er ook voor kiezen een kinderzitje toe te voegen aan je autohuur. Dit doe je door het als accessoire toe te voegen bij het invullen van je reisdetails tijdens het boeken. De kosten voor het zitje betaal je bij het ophalen van de huurauto en worden al getoond tijdens het reserveren.

Wat is de beste tankregeling bij het huren van een auto op Vannes APT?

De meest eerlijke tankregeling is vol-vol. Een vol-vol tankregeling betekent niet per se dat je de auto volgetankt ontvangt en ook weer inlevert, ook al doet de naam dat vermoeden. Vol-vol betekent dat je de auto inlevert met dezelfde hoeveelheid brandstof als waarmee je de auto hebt opgehaald. Meer weten? Lees verder over onze eerlijke tankregeling.

Is het goedkoper om vooraf een auto te huren of wanneer je aankomt op Vannes APT?

Hoewel het mogelijk is om een auto te huren in Vannes APT bij aankomst, is dat niet ons advies. Je kunt namelijk geld besparen door vooraf te boeken. Maar nog veel belangrijker: door vooraf te boeken weet je zeker dat je auto klaar staat bij aankomst. Dus kijk even rond in het online aanbod en kies een auto die past bij jouw vakantie. Bij Sunny Cars weet je zeker dat er geen extra kosten bijkomen, vooraf zie je precies wat je kwijt bent aan je autohuur in Vannes APT.

Heeft Sunny Cars navigatie beschikbaar in huurauto's op Vannes APT?

Niet alle huurauto’s van Sunny Cars hebben standaard een navigatiesysteem. Wil je zeker weten dat je huurauto over een GPS beschikt? Dat kan op 2 manieren: 

  • Huur een auto met de GPS service. De naam zegt het eigenlijk al, deze huurauto’s hebben standaard een navigatiesysteem. Hiervoor betaal je niets extra, dit is al inbegrepen in de autohuursom. 
  • Als er geen GPS service beschikbaar is, dan kun je een GPS toevoegen als accessoire. Dit doe door tijdens het boeken, in de ‘reisdetails’ stap, een gps toe te voegen onder ‘accessoires’. Je ziet dan gelijk wat de kosten hiervoor zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Deze kosten betaal je ter plekke bij het ophalen van je huurauto. 
Hoeveel betaal je voor een huurauto op Vannes APT?

De kosten voor autohuur op Vannes APT zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals reisperiode, categorie, locatie van de autohuur en natuurlijk hoelang je de auto wilt huren. Let goed op wat allemaal is inbegrepen en bekijk het brandstof- en kilometerbeleid voor een totaaloverzicht van de kosten. Wil je weten hoeveel jij kwijt zult zijn aan je autohuur? Vul je reisgegevens in bovenaan de pagina en klik op ‘zoek huurauto’s’. Zoek een auto uit die past bij je wensen en je ziet meteen de heldere, all-in prijs.

Reisinspiratie en autohuurtips voor Vannes APT

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 20606 reviews
Gemiddeld 4.5 4300 reviews
Gemiddeld 4.6 20294 reviews
Anton A.B.
DO. 18 JUL 2024

Uitstekend proces van reserveren… Uitstekend proces van reserveren huurauto. Uitstekende informatie voorziening vanuit sunny cars. Huurauto was conform reservering. Enige punt is dat bij het afhalen van de huurauto nog veel papier werk ingevuld moet worden (werkwijze van o.a. alamo: zou fijn zijn als dat ook van te voren digitaal geregeld kan worden). Wel heel goed dat vanuit sunny cars letterlijke teksten/antwoorden voorgesteld worden als verhuurbedrijf extra onnodige verzekeringen wil afsluiten. Ook fijn dat sunny cars erop wijst dat ze altijd goed bereikbaar zijn. Ook eventuele annuleringen bij sunny cars heel goed en soepel geregeld.

Inez
DO. 18 JUL 2024

Mislukte Online Registratie Ik had gekozen voor een online check-in, waarbij 24 uur van tevoren alle gegevens ingevuld moeten zijn. Dit netjes gedaan, maar bij aankomst geen QR code ontvangen om de auto op te halen. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat ik mijn gegevens niet zou hebben ingevuld, terwijl dit een week van te voren was gedaan. Uiteindelijk toch in de rij moeten staan, wat vervelend is aangezien je extra betaald voor een online check in. Na de medewerker aan de balie te hebben gesproken bleek het dat de extra bestuurder niet eens geregistreerd was. Al met al slechte verwerking van de gegevens vanuit Sunny cars. Bij het ophalen van de auto bleek de auto beschadigingen te hebben welke niet geregistreerd stonden bij de auto verhuurder. Aangezien het contract online was ingevuld, had ik geen bewijs om aan te tonen dat de schade al aanwezig was. Gelukkig had ik een filmpje gemaakt van de auto. Maar ook dit systeem van online registratie en auto’s met schade is niet waterdicht.

Karin Verhagen
DO. 18 JUL 2024

Super goed geregeld! Super goed geregeld! Ik had de auto binnen 10 minuten tijd. Op de terugreis ook weer snel ingeleverd en heel aardig en correct geholpen

Daarom huur je een auto op Vannes APT bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren