Beoordelingen over Sunny Cars


Branchewinnaar Succes Award

Sunny Cars is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Awards 2014 in de autoverhuurbranche! Ken je deze prijs? Het is een ondernemersprijs die jaarlijks wordt toegekend in verschillende branches. Een onafhankelijke vakjury zoekt daarvoor bedrijven uit die boven het maaiveld uitsteken en volgens hen een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Lees meer in de blog Sunny Cars winnaar Succes Award.

Sunny Cars in "Kassa"

Recentelijk besteedde het programma Kassa aandacht aan autohuur. Hier kwam goed naar voren dat het grote voordeel van een Sunny Cars huurauto is dat onze huursom transparant, overzichtelijk en volledig all-inclusive is. Lees ook verder op blog Sunny Cars positief beoordeeld door Kassa

 

 

Op Sunny Cars kun je vertrouwen

Dit zeggen anderen over ons in Trustpilot en eKomi

Gemiddeld
8,9
6043 reviews
Gemiddeld
8,8
4071 reviews

Review van eKomi

13 jan 2017

Geen enkel probleem ervaren, maar vooral ook een uitstekend gevoel bij de manier van werken en de registratie van de verzekering/eigen risico.

Review van eKomi

13 jan 2017

Alles was goed geregeld en geen lastige vragen aan de balie.

Review van eKomi

13 jan 2017

Een huurauto reserveren via Sunnycars: snel, alles inclusief!. Het bestelde autotype niet altijd beschikbaar bij verhuurder. Geleverde auto niet altijd in goede conditie. b.v electronica problemen, slechte ruitenwissers etc. Dit zijn problemen bij de verhuurders ! Evt. schade zoals een lekke band werd door Sunnycars vergoed en afgehandeld. Prima.