Wat is jouw bijzondere reisverhaal met een huurauto?

Een vakantie bestaat uit het ontdekken van nieuwe plekken, nieuwe mensen en het creëren van blijvende herinneringen. Naast de mooie plaatsen en bezienswaardigheden die je in het buitenland met een huurauto bezoekt, zijn er ongetwijfeld andere reismomenten die je voor áltijd bij zullen blijven. Wij zijn op zoek naar bijzondere, gekke of romantische reisverhalen met een huurauto! Heb jij er 1 voor ons?

Maak kans op een week autohuur t.w.v. € 350

Heb jij een verhaal van een bijzondere of leuke ervaring met je huurauto? Deel dit dan met ons! Je maakt dan kans op een week gratis autohuur ter waarde van € 350.

Stuur je verhaal vóór 31 januari 2015 naar reisverhalen@sunnycars.nl en vermeld daarin ook je naam, telefoonnummer en een foto van de vakantie. We nemen begin februari contact op met de winnaar.

Denk aan..

Denk aan het moment dat je erachter kwam dat je zwanger was in die kleine, pittoreske stad, aan de mensen die je ontmoette toen jullie met autopech langs de weg stonden en die nu vrienden voor het leven zijn. Misschien heb je mooie herinneringen aan een kleine wijnboer aan het eind van een weggetje waar je de meest fantastische wijn gekocht hebt, of aan het moment waarop ´hij´ de auto naar die haast onbereikbare top reed en je ten huwelijk vroeg? Dit soort herinneringen zijn prachtig en natuurlijk zonde om niet te delen!