Tijdelijk gratis Flexservice!

Gelukkig zijn we bij Sunny Cars hartstikke flexibel en wijzigen van je reservering is altijd mogelijk. Maar met onze Flexservice geniet je echt van optimale flexibiliteit. Met deze service wordt het mogelijk om ook alvast te reserveren als je nog niet zeker bent van alle reisdetails en heb je nog ruimte als de plannen veranderen. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je reis, is de Flexservice ideaal.

Met onze tijdelijk gratis Flexservice kun je immers altijd nog kosteloos annuleren tot 4 uur voor huuraanvang. En voor wijzigingen aan je autohuur betaal je bij ons nooit. Tot en met 31 mei profiteer je bij ons van deze gratis Flexservice. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je vakantie met huurauto, kun je gewoon alvast met een gerust hart een reservering maken. Ideaal, toch?

Wil je in deze tijd dus graag wat extra zekerheid? Stel je boeking niet langer uit, annuleren tot 4 uur voor huuraanvang is bij ons t/m 31 mei gratis. Zo kun je toch nog zonder zorgen je reservering maken.

Reserveer nu met gratis Flexservice

Heb je vragen over het coronavirus en je huurautoreservering? Wij hebben ze op een rijtje gezet.