Voor elke vakantie de perfecte huurauto

Sunny Cars heeft voor elke vakantie de perfecte huurauto. En dat is goed nieuws, want met een huurauto haal je veel meer uit je vakantie. Je kunt immers in alle vrijheid rondtoeren en komt op de mooiste plekken die je zonder huurauto zeker had gemist. Dus of je nu gaat golfen bij de prachtige banen langs de Spaanse kust of op Curaçao de onderwaterwereld gaat ontdekken met je complete duikuitrusting: Sunny Cars regelt de huurauto die bij je reis én bagage past.

Op al onze bestemmingen (meer dan 8.000 wereldwijd!) geldt: je huurauto is all-in en optimaal verzekerd. Je weet vooraf precies wat je betaalt, zonder vervelende verrassingen achteraf en je kunt 100% zorgeloos rondrijden. En heb je een vraag of een probleem, dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze wereldberoemde Rent a Smile service. Daar kun je op rekenen.

Met kinderen

Een fly drive met kinderen is een fantastisch avontuur dat nét iets meer voorbereiding vraagt. Hoe kleiner de kinderen, hoe meer je vaak mee moet zeulen. Vergeet ook het verplichte kinderzitje niet! Voor relaxte huurautoritten met kinderen delen wij graag tips die hun waarde in de praktijk al hebben bewezen.

10 tips voor een relaxte fly drive met kinderen

Naast het feit dat je natuurlijk het juiste model huurauto moet uitzoeken (airco voor de warmte, genoeg ruimte op de achterbank, grote kofferbak voor alle bagage) hebben we nog wat tips voor je op een rijtje gezet om ritjes met de huurauto zonnig en gezellig te houden:

  1. Reserveer je autostoel of maxi-cosi vooraf
  2. Neem zonneschermen voor in de huurauto mee
  3. Neem je kinderstoelhoes mee van thuis
  4. Zorg voor het juiste vermaak op een tablet én een tablethouder
  5. Huur een auto die groot genoeg is
  6. Vergeet de koptelefoon niet
  7. Zorg voor spuugzakjes aan boord
  8. Kies voor snelheid bij het ophalen van je huurauto
  9. Creëer een ‘vermaakzak’ voor onderweg
  10. Ken de old-school autospelletjes

Een uitgebreide toelichting bij iedere tip lees je in de blog 10 tips voor een relaxte fly-drive met kinderen


Voorrang met het Premium pakket

Reis je met kinderen, dan is het extra fijn als je nergens onnodig hoeft te wachten. Dat zal elke ouder beamen. Ons Premium pakket is dan ideaal. Het Premium pakket geeft je voorrang bij het ophalen van de huurauto. Je hoeft dus niet in een wachtrij te staan! Omdat je het huurcontract vooraf al online hebt ingevuld, is het puur een kwestie van ondertekenen bij de speciale Premium balie. Nog vóór de kinderen zich kunnen vervelen, zitten jullie al comfortabel in de huurauto. Daarnaast profiteer je van extra privileges zoals gegarandeerd een jonge auto. Het Premium pakket is al beschikbaar in 20 populaire vakantielanden zoals Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. Voor de prijs hoef je het niet te laten: de toeslag varieert tussen de € 10,- en € 25,- per huurperiode. 

Vergeet je kinderzitje niet!

Een kinder- of babyzitje is verplicht voor kinderen tot 18 jaar tot 1.35 meter (in sommige landen zelfs tot 1.50 meter). Ons advies: neem je eigen Maxi-Cosi of kinderzitje mee. Dat is het goedkoopst en het meest hygiënisch. Huur je er liever een omdat je al genoeg bagage meesjouwt, dan kun je via Sunny Cars vooraf de juiste kinderstoel reserveren. Doe dit wel tijdig want op de meeste bestemmingen is een beperkt aantal kinderstoelen beschikbaar! Ter plaatse betaal je de kosten voor deze extra accessoire aan de lokale partner. Sunny Cars heeft alle belangrijke weetjes over kinderzitjes voor in de huurauto paraat. Frisse tip: neem zelf een schone, universele kinderstoelhoes mee, bij voorkeur van badstof. Zit je kind fris, koel en comfy!

Meer inspiratie?

Inspiratie & Tips