Autohuur voor zomer 2013 boekbaar

Autohuur via internationaal bemiddelaar Sunny Cars is nu ook te boeken voor het zomerseizoen in 2013. Dat geldt voor alle Sunny Cars bestemmingen wereldwijd.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “In deze periode, waarin de touroperators hun nieuwe gidsen voor 2013 presenteren, is het handig voor reisagenten als ze klanten samen met het nieuwe zomeraanbod ook gelijk autohuur kunnen aanbieden in het verkoopgesprek. Om hen daarbij te helpen, hebben wij ervoor gezorgd dat al onze bestemmingen nu ook al boekbaar zijn voor het volgende zomerseizoen.”

Ook voor de zomer van 2013 zijn alle Sunny Cars tarieven op basis van het beproefde all-inclusive concept, waarbij alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico standaard zijn inbegrepen. Daarnaast zijn op de meeste bestemmingen aanvullende servicepakketten beschikbaar om aan specifieke wensen van de klant tegemoet te komen:

FF > Staat voor full-full en betekent dat de brandstoftank met dezelfde inhoud wordt ingeleverd als deze is opgehaald

FE > Betekent full-empty en houdt in dat de auto met een volle tank wordt opgehaald en leeg weer ingeleverd. Deze tankvulling is niet bij de prijs inbegrepen. Je betaalt deze tankvulling wanneer je de auto ophaalt. Er vindt geen restitutie van niet-gebruikte benzine plaats

FP > Bij full-paid wordt de auto met een volle tank meegegeven en mag deze met een lege tank worden ingeleverd. Deze eerste tankvulling is bij de prijs inbegrepen

GP > GPS-systeem inclusief

WT > Winterbanden inbegrepen

AD > Extra bestuurder inbegrepen

UA > Verlaging minimumleeftijd van 25 naar 21 jaar

QC > Quick check-in

WE > Voordelig weekend pakket

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.