‘Bara Bara Bere Bere’ van ‘Alex Ferrari’ autovakantiehit van Nederland

Komende zomer zal de zomerhit van Alex Ferrari uit de speakers van vele auto’s klinken. Het nummer ‘Bara Bara Bere Bere’ is verkozen tot dé autovakantiehit van Nederland door autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars. Meer dan 100 Facebookfans van het autoverhuurbedrijf nomineerden nummers waar zij een bijzondere vakantieherinnering bij hebben. Zij creëerden een playlist op Spotify met meer dan 90 verschillende vakantieliedjes. Jaap van Gerven is drie weken lang de gelukkige winnaar van een huurauto op een bestemming naar keuze én kan een jaar lang gratis luisteren naar Spotify waar alle inzendingen van de autovakantiehit competitie te beluisteren zijn.

Ferrari finisht net voor Cliff Richard en Whigfield
‘Tijdens onze vakantie met een huurauto door Zuid-Frankrijk bleek vooral onze dochter van twee fan te zijn van het nummer van Alex Ferrari’, vertelt Jaap. ‘Elke keer als het nummer op de radio kwam, dan moest die Ferrari harder en zat ze te swingen in haar autostoeltje. Het nummer is zelfs de ringtone van onze huistelefoon, zodat we nog kunnen terugdenken aan die mooie vakantie in Zuid-Frankrijk.’

Op de tweede plaats eindigde Susan Rademaker die het nummer ‘Summer Holiday’ van Cliff Richard koos als dierbare herinnering aan haar inmiddels overleden vader. Het podium wordt compleet gemaakt door Ingrid Hakkens Kuijken die koos voor het nummer ‘Saturday Night’ van Whigfield, waar ze prima op uit de maat danste met haar vriendinnen tijdens een gezamenlijke vakantie in Mallorca. Susan wint hiermee een huurauto voor één week op een bestemming naar keuze en Ingrid kan één jaar lang genieten van alle muziek op Spotify.  

Van Zangeres Zonder Naam, Cindy Lauper tot Daft Punk
De Sunny Cars Holiday Playlist kent nogal wat smaken, zo bleek uit alle inzendingen. Recente nummers van Daft Punk, Armin van Buuren en Wildstylez zijn goed vertegenwoordigd in de playlist. Ook vroegere tijden zijn goed vertegenwoordigd met nummers van Steppenwolf, Cindy Lauper en Boney M. Dat Hollandse meezingers ook populair zijn in de auto blijkt gezien de uitverkiezing van de Zangeres Zonder Naam met Mexico en Peter Koelewijn met zijn geliefde Angeline.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.