Geen creditcard maar wel een auto huren? Dat kan!

Sunny Cars, specialist in autohuur, maakt het als eerste in de verhuurmarkt mogelijk om een auto te huren zonder creditcard of contante waarborgsom. Sunny Cars geeft hiermee gehoor aan de veel gestelde vraag om een auto te kunnen huren zonder creditcard. Vanaf 2 april is het Geen waarborg pakket te boeken op de Balearen, de Canarische Eilanden en Griekenland.

Antwoord op dé vraag uit de markt

‘Auto huren zonder creditcard’ is een populaire woordcombinatie die ongeveer 1000 keer per maand wordt gezocht in internetzoekmachines. Ook bij Sunny Cars is één van de meest gestelde vragen, zowel bij consumenten, maar ook bij zakelijke boekers: ‘Is die creditcard nou echt verplicht?’. Reisbureaus krijgen deze vraag ook vaak te horen.

“Het Geen waarborg servicepakket biedt een uitkomst voor de hele branche. Ook van zakelijke klanten krijgen we vaak terug dat er een limiet zit aan hun creditcard. Deze service is echt uniek en gaat het verschil maken voor dit type klant, want het hebben of willen gebruiken van een privé creditcard is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, aldus Jörgen de Jong, Manager Supplier Relations bij Munckhof en klant van Sunny Cars.

Sunny Cars heeft speciaal voor iedereen die niet in het bezit is van een creditcard of een beperkt creditcardkrediet heeft, het Geen waarborg pakket geïntroduceerd. Een pakket dat na de lancering in Duitsland een vliegende start maakt. Het aantal boekingen neemt in rap tempo toe.

Een zorg minder met het Geen waarborg servicepakket

Creditcardgegevens opgeven om een huurauto mee te krijgen, behoort hiermee ook tot de verleden tijd. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de lokale partner. Als huurder hoef je je daar dus geen zorgen meer over te maken. Bij het ophalen van de huurauto lever je alleen de voucher in zonder een waarborg achter te laten. Loop je tijdens de vakantie schade op aan de huurauto of krijg je een bekeuring? Net als bij het standaard all-inclusive product zijn alle verzekeringen bij dit aanvullende servicepakket inbegrepen. Eventuele schade- en boetekosten worden door de lokale verhuurder doorgezet naar Sunny Cars. Alleen als de kosten niet onder de regeling ‘terugbetaling eigen risico’ vallen, stuurt Sunny Cars de rekening door aan de huurder.

Boeken Geen waarborg pakket

Om het Geen waarborg pakket te boeken, kan tijdens het maken van een reservering op de website het Geen waarborg servicepakket aangevinkt worden. Vervolgens worden de beschikbare auto’s getoond op het vakantieadres. Na reservering dient een registratiepagina te worden ingevuld. Het pakket wordt in steeds meer landen aangeboden. Een auto huren zonder creditcard kan nu op:

  • de Balearen (uitgezonderd Formentera)
  • de Canarische Eilanden (behalve El Hierro, La Gomera)
  • Griekenland

 

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.