Geen waarborg pakket nu ook in Portugal en Malaga

Het nieuwe Geen waarborg pakket van Sunny Cars is nu ook in Portugal en Malaga beschikbaar. Met het Geen waarborg pakket biedt de specialist als enige in de verhuurmarkt de mogelijkheid om een auto te huren zonder creditcard of contante waarborgsom, door zelf garant te staan.

Het Geen waarborg pakket is per direct beschikbaar voor reserveringen op de luchthaven van Malaga bij vloot 8. In Portugal is dat bij vloot 1 op de luchthavens van Lissabon, Porto en Faro. Deze lokale partners werken met een zogenaamde meet&greet, waarbij de huurauto op het afgesproken tijdstip op de luchthaven wordt afgeleverd. Een extra bestuurder en de klantvriendelijke vol-vol tankregeling zijn inbegrepen (NoDeposit/FF/AD).

Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België: “Al jarenlang voert Malaga de lijst van autohuurbestemmingen onder Nederlanders aan. Andalusië is een populaire bestemming die voor veel mensen te ver is om vanuit Nederland heen te rijden en daarom het beste per huurauto te ontdekken is. Ook Portugal behoort top onze top 5 bestemmingen. Het is dus een logische stap om ons nieuwe Geen waarborg pakket ook op deze bestemmingen te introduceren. Doordat wij de waarborg volledig voor onze rekening nemen, bieden we een ideale oplossing voor vakantiegangers die geen creditcard hebben of een beperkte kredietlimiet.´

Een Geen waarborg reservering dient minimaal 10 dagen voor huuraanvang gemaakt te worden. Na reservering ontvangt de klant een link naar een registratiepagina. Pas zodra zijn persoonlijke gegevens hier zijn ingevuld, kan de huurauto akkoord worden gegeven. Het Geen waarborg pakket was al beschikbaar in Griekenland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Express Service

In Portugal is daarnaast de Express Service als nieuw servicepakket aan het aanbod toegevoegd. Bij de Express Service zorgt een online registratie vooraf ervoor dat het huurcontract al voorbereid is zodra de klant de auto komt ophalen. Bovendien krijgt hij voorrang aan de balie van de lokale partner, waardoor een eventuele wachtrij hem bespaard blijft. Vooral in het hoogseizoen kan dit veel tijd schelen.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.