Globe Reisbureau deelt gratis Sunny Cars smoothies uit in Nuenen

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, trakteert Globe Reisbureau op de Vitamini: een omgebouwde, oude Mini. Globe Reisbureau is door Sunny Cars uitgeroepen tot het meest succesvolle reisbureau in Nuenen en wint deze bijzondere smoothiebar ‘on wheels’ om haar klanten een dag lang in het zonnetje te zetten. Aanstaande zaterdag, 28 september, staat de Vitamini van 11.00 uur tot 16.00 uur voor Globe Reisbureau aan de Parkstraat 3a in Neunen om iedereen te voorzien van gratis, verse smoothies. Wees welkom!

“Wie succes boekt, mag dat vieren”, legt Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België van Sunny Cars uit. “Globe Reisbureau heeft afgelopen zomer de meeste klanten blij gemaakt met een all-inclusive huurauto op de vakantiebestemming. Zowel het reisbureau als hun klanten verdienen het om even in de spotlight gezet te worden en dat doen we door onze Vitamini een dag beschikbaar te stellen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.