Groen door Wenen en omgeving toeren met Sunny Cars

Dankzij een nieuwe samenwerking biedt Sunny Cars vanaf nu een ruim aanbod elektrische en hybride auto´s aan in Wenen. De Oostenrijkse hoofdstad is de eerste bestemming waar een lokale partner is aangesloten die exclusief groene huurauto´s in de vloot heeft.

 Het groene aanbod van de nieuwe partner (vloot 10) loopt uiteen van een Renault Twizy tot een Tesla X90D en is beschikbaar op de luchthaven en in drie stadskantoren, waaronder het belangrijkste treinstation van Wenen. Alle reserveringen zijn inclusief het snelle Express servicepakket en de klantvriendelijke FF- tankregeling. Dankzij een online preregistratie kan een Express klant de auto extra snel ophalen, want het huurcontract ligt immers al voor hem klaar én hij heeft recht op een voorkeursbehandeling. Een kwestie van langs de wachtrij lopen, het huurcontract ondertekenen en go! De FF-tankregeling houdt in dat een huurauto moet worden ingeleverd met dezelfde benzinestand als waarmee hij is opgehaald. Meestal is dat vol-vol. Voor de puur elektrische auto´s geldt datzelfde voor de acculading. Die bedraagt ca. 80-90% bij huuraanvang en dient met minstens 70% weer teruggebracht te worden.

“Sunny Cars staat voor zorgeloos de wereld ontdekken”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars. “Dat betekent ook dat we graag ons steentje bijdragen om die wereld zorgeloos te houden en klimaatverandering tegen te gaan. We zijn ons er van bewust dat autohuur niet de meest milieubewuste branche is, dus we juichen het van harte toe als een partner opstaat die daar wat aan verandert. We bieden alle klanten al de optie om de CO2-uitstoot van de huurauto te compenseren via GreenSeat, maar rondtoeren in een groene auto is natuurlijk nog minder belastend voor het milieu. We hopen dan ook dat meer partners dit goede voorbeeld volgen en wij ons groene aanbod snel verder kunnen uitbreiden.”  

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.