Honderden kokosnoten door autoruiten op Vakantiebeurs

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, gaf de bezoekers van de Vakantiebeurs afgelopen zaterdag de schrik van hun leven. Honderden autoruiten leken het slachtoffer geworden van een vallende kokosnoot.

“Wat je reisbestemming ook is, schade aan je huurauto mag wat ons betreft nooit ten koste gaan van je vakantie”, aldus Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België. Daarom betaalt de autoverhuurbemiddelaar bij schade of diefstal het eigen risico terug. En ook schade aan ruiten, banden, bodem of dak van de huurauto worden gedekt, als onderdeel van haar all-inclusive huursom.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.