Huurauto sneller ophalen met nieuwe Express Service

Sunny Cars introduceert de Express Service, een servicepakket waarbij de huurauto extra snel kan worden opgehaald. Door een online registratie vooraf ligt het huurcontract al ingevuld klaar wanneer de huurder de auto komt ophalen. Daarnaast krijgt hij voorrang aan de balie. Het voordeel? Geen wachtrijen meer en sneller op de weg met de huurauto.

Voordelen servicepakketten

De Express Service is het tweede servicepakket dat je bovenop het standaard all-in pakket kunt boeken voor het extra snel ophalen van de huurauto. Ook het al langer bestaande Premium pakket werkt met een online registratie vooraf om tijd te besparen. Bij dit pakket krijg je ook nog een gegarandeerd jonge auto mee. Een ander verschil met de Express Service is dat het Premium pakket alleen wordt aangeboden met verhuurpartners die een balie op de luchthaven zelf hebben, terwijl de Express Service ook beschikbaar is bij partners die werken met een shuttleservice.

De Express Service is al beschikbaar in Mallorca, Malaga en Cyprus. Griekenland en andere bestemmingen volgen binnenkort.

Autohuurder waardeert luxe en service

Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België, over de ontwikkeling van de Express Service: “De nieuwe service is een logische aanvulling op ons bestaande aanbod. Alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico zijn standaard goed geregeld bij Sunny Cars en altijd bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Met de Express Service en het Premium pakket gaan we nog een stapje verder en bieden we een aantal aantrekkelijke extra´s. Net zoals steeds meer vakantiegangers kiezen voor een upgrade naar een tussenklasse tijdens hun vlucht, merken wij dat ook autohuurders extra luxe waarderen. Zij kunnen kiezen voor het Premium pakket of de nieuwe Express Service als tussenklasse. Wachtrijen bij het ophalen van de huurauto behoren dan tot het verleden, wat zeker in het hoogseizoen veel tijd kan schelen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.