Inwoner Oosterwolde wint gratis vakantieauto in Verona

Douwe Jongsma en Jacky Wijntjes uit Oosterwolde zijn de winnaars van de actie van Sunny Cars en Thomas Cook Travel Shop. Beide namen de cheque voor een gratis vakantiehuurauto in ontvangst in de Thomas Cook Travel Shop in Oosterwolde.

v.l.n.r: winnaars Douwe Jongsma en Jacky Wijntjes en reisbureau medewerkster Thomas Cook Travel Shop Oosterwolde Karin Swart.

Vakantiebeleving
Douwe Jongsma en Jacky Wijntjes zijn ontzettend blij met het winnen van de prijs: “Geweldig! Dit is onze eerste keer dat we een auto hebben geboekt voor onze vakantie in Italië en gelijk prijs. Met het huren van een Sunny auto kunnen we zelf naar het verblijf rijden en meer van Verona ontdekken.”

Actie
Om kans te maken op één van de tien gratis huurauto’s moesten mensen enkel hun huurauto boeken tussen 28 juli en 8 september bij een Thomas Cook Travel Shop. Alle Sunny Cars wereldbestemmingen deden mee. Er zijn dan ook huurauto’s weggegeven van Amerika tot aan Griekenland. Andere winnaars waren afkomstig uit de plaatsen: Venlo, Bussum, Krimpen a/d IJssel, Leiderdorp, Heerenveen, Oosterhout, Valkenswaard, Oisterwijk en Geertruidenberg.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met: