Korting op huurauto´s in Zuid-Afrika & Namibië

Sunny Cars biedt huurauto´s in Zuid-Afrika en Namibië nu extra voordelig aan dankzij een speciale korting van 10%. De actie geldt tot 11 augustus aanstaande voor nieuwe boekingen met een huuringang voor 31 oktober 2014.

De korting wordt berekend over de standaard all-inclusive huurprijs, maar ook over eventuele extra servicepakketten. Dat geldt ook voor de snelle Premium service die sinds kort op luchthavens in Zuid-Afrika beschikbaar is.

Grote kans dat vakantiegangers naar Zuid-Afrika en Namibië een wildsafari in hun reisschema hebben ingepast. Dan is het natuurlijk prettig dat de korting van toepassing is op alle autotypes, waaronder ook stoere 4WDs en voor de nog avontuurlijkere reiziger in Namibië zelfs tentwagens die voorzien zijn van een tent op het dak. Fantastisch toch, of zoals ze het zo mooi in het Zuid-Afrikaans zeggen: Eksie-perfeksie!

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met: