Marco Ammerlaan nieuwe Account Manager E-commerce bij Sunny Cars

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, heeft per 1 februari Marco Ammerlaan aangenomen als Account Manager E-commerce. Marco wordt verantwoordelijk voor alle online sales activiteiten in Nederland en België, waaronder XML-integraties en conversie optimalisatie bij partners. Hiervoor werkt hij nauw samen met Bert Wildeman (Sales Manager) en Suzanne Al (Marketing Manager).

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Onze huidige marktleiderspositie onder de reisbureaus en de beweging naar online vraagt om gedegen kennis en ondersteuning op dit gebied voor onze partners in business. Om deze positie te behouden zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze organisatie en de benoeming van Marco is een logisch gevolg van dit proces. Marco brengt met zijn toetreding tot de organisatie veel kennis en ervaring binnen. Ik ben er van overtuigd dat zijn professionele ervaringen en sterke betrokkenheid bij het product autohuur ons verder brengen op online gebied.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.