Marije Meijnckens nieuwe Inside Sales Representative bij Sunny Cars

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, heeft Marije Meijnckens aangenomen als Inside Sales Representative. Zij is per 14 januari begonnen in haar nieuwe functie waarin ze verantwoordelijk is voor de telefonische benadering van reisbureaus. Daarnaast biedt ze commerciële ondersteuning op het gebied van omzetanalyses, prijsvergelijkingen en affiliates. Zij rapporteert hierbij aan Sales Manager Bert Wildeman.

Marije is afkomstig van de reserveringsafdeling van Sunny Cars en volgt Jasper van Doornik op, die een andere uitdaging is aangegaan.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Als organisatie vinden wij het belangrijk om onze eigen medewerkers groeimogelijkheden te bieden. Met de benoeming van Marije zijn we hier opnieuw in geslaagd. De positie van Inside Sales Representative richt zich op reisbureaus met een beperkt omzetvolume en levert een belangrijke bijdrage aan de optimalisatie van onze verkoopresultaten. Met de komst van Marije kunnen wij hier weer vol gas geven. Haar productkennis van Sunny Cars is hierbij zeer waardevol.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.