Nederland zoekt zon op deze voorjaarsvakantie

Uit cijfers van Sunny Cars, een van de grootste autoverhuurbemiddelaars van Europa, blijkt dat Nederlanders die niet op de latten staan deze voorjaarsvakantie, massaal de zon opzoeken. Opvallend is de stijging van het aantal boekingen in Marokko.

Populairste voorjaarsbestemmingen
Net als vorig jaar zijn de populairste voorjaarbestemmingen waar Nederland dit voorjaar de zon opzoekt:

  1. Tenerife
  2. Curaçao
  3. Las Palmas
  4. Malaga
  5. Faro

Ook in Zuid-Afrika (Johannesburg, Kaapstad)en de USA (Miami, Los Angeles, San Francisco) zijn deze voorjaarsvakantie aanzienlijk meer huurauto’s gereserveerd dan vorig jaar. Ten opzichte van 2013 heeft Marokko, met een verdubbeling van het aantal boekingen, sterk aan populariteit gewonnen.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.