Nieuwe Premium autohuurbestemmingen Sunny Cars

Sunny Cars biedt nu ook in Denemarken, Duitsland en Zuid-Afrika het Premium pakket met extra voordelen bovenop het standaard all-inclusive product aan. Het aantal bestemmingen waarop de exclusieve service beschikbaar is, is daarmee uitgebreid naar acht. Naar verwachting zullen daar later dit jaar nog meer bestemmingen aan worden toegevoegd.

De extra voordelen van het Premium pakket zijn:

  • Een snelle start van de vakantie of zakenreis dankzij het ophalen van de huurauto bij een speciale Premium-balie op de luchthaven, zonder wachttijden. Dit is mogelijk doordat het huurcontract vooraf online wordt ingevuld.
  • Gegarandeerd een jonge auto, minder dan één jaar of 25.000 km.
  • Het klantvriendelijke FF-tankpakket, waarbij de auto met een volle tank wordt opgehaald en weer met een volle tank wordt ingeleverd.
  • Op een aantal Premium bestemmingen is tevens een extra bestuurder inbegrepen.

Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België, over de nieuwe Premium bestemmingen:

“Als marktleider zijn wij continu bezig ons product en service te optimaliseren om het hoge serviceniveau te kunnen blijven garanderen. Alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico zijn standaard goed geregeld bij Sunny Cars en altijd bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Met het Premium pakket gaan we nog een stapje verder en bieden we een aantal aantrekkelijke extra´s. Vooral in het hoogseizoen waarin lange wachtrijen bij balies kunnen ontstaan, kan dit Premium pakket bijvoorbeeld veel tijdwinst opleveren. Afhankelijk van het gehuurde autotype en de bestemming kun je al vanaf 8 euro extra via ons het Premium pakket bij de betreffende verhuurpartner bijboeken. Het Premium pakket is te herkennen aan de toevoeging PR in het boekingsproces en is naast de nieuwkomers Zuid-Afrika, Duitsland en Denemarken ook in volgende landen beschikbaar: Portugal, Italië, Spanje, Griekenland en Kroatië.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.