NRV integreert Sunny Cars als autohuurpartner voor pakketreizen

Sunny Cars en NRV zijn per september 2020 gestart met een samenwerking waarin Sunny Cars van A tot Z de volledige autohuurflow voor de nieuwe Europese bestemmingen van NRV verzorgt. Bij veel individuele fly-drives in Europa is een huurauto van Sunny Cars, op basis van de bekende all-in formule, inbegrepen.

Bij Sunny Cars staat ontzorgen en het bieden van een perfecte service centraal. Naast het reguliere all-in autohuurproduct biedt Sunny Cars al enige tijd een product voor touroperators. Hiermee worden touroperators volledig ontzorgt op het gebied van autohuur. Het hele proces, van inkoop tot facturatie, wordt overgenomen en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Een service waar, vooral in deze tijd, steeds meer vraag naar is.

Voor elke partner wordt gekeken naar de specifieke uitdagingen omtrent autohuur en vervolgens wordt er een product op maat gecreëerd. Waar de ene touroperator ondersteuning zoekt in het logistieke proces, heeft de ander als doel autohuur te integreren in de boekingsflow. "Wij kwamen met NRV in gesprek en kwamen al snel tot de conclusie dat Sunny Cars goed kon ondersteunen bij hun vraagstuk rondom de organisatie van autohuur op hun nieuwe bestemmingen in Europa. Het overnemen van de boekingsflow was de perfecte oplossing om efficiency in het proces te realiseren. Bovendien profiteren NRV-klanten ook van onze zorgeloze all-inclusive formule”, zegt Michael Daudey, Sales Representative bij Sunny Cars.

“Met de lancering van ons nieuwe Europa FIT programma zochten wij een autoverhuur partner die ons het gros van de bestemmingen kan leveren met een concurrerende prijsstelling”, aldus Claudia Terpstra, Manager New Business & Product Development bij NRV. ”Omdat Sunny Cars goed aangeschreven staat en een paar collega's al goede ervaringen hadden, hebben we contact gezocht. Wat ook een rol speelde is de totaalformule (all-in concept) en de mogelijkheden op het gebied van een koppeling. Wij wilden in verband met de huidige situatie snel schakelen en dan is een goede samenwerking essentieel. Het is ook erg prettig dat je elkaar begrijpt en kunt versterken. De eerste reizen inclusief Sunny Cars huurauto zijn geweest en de ervaringen van klanten zijn veelbelovend.“

Autohuur-NRV-Sunny-Cars

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.