Premium Pakket nu ook op Curaçao verkrijgbaar

De kou, de sneeuw en de harde wind. Je kunt er niet meer omheen. De winter is in volle gang. Ben je het weer zo beu dat je na de winter snel naar de zon wilt? Zoek de zon op in Curaçao! Met een huurauto ontdek je de meest bijzondere plekken op dit zonnige eiland. En vanaf 1 april kan dat nog sneller ook. Sunny Cars, bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s, heeft namelijk vijf nieuwe Premium bestemmingen, waaronder Curaçao. Geen lange wachtrijen meer bij de autoverhuurbalie zodat je nog sneller kunt genieten van de zon.

Naast de uitbreiding naar Curaçao is het Premium Pakket nu ook beschikbaar in Oostenrijk, Hongarije, Slowakije en Nieuw-Zeeland. “Als marktleider zijn wij continue bezig onze service te verbeteren en willen we ons kwaliteitsniveau hoog houden. Alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico zijn daarom standaard goed geregeld bij Sunny Cars en altijd bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Met het Premium pakket gaan we nog een stapje verder en bieden we een aantal aantrekkelijke extra´s”, aldus Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België.

Voordelen Premium Pakket

Het Premium pakket bevat extra voordelen, waaronder:

  • Een snellere start van de vakantie, omdat je het huurcontract vooraf online hebt ingevuld en je de huurauto ophaalt bij een speciale Premium-balie op de luchthaven, zonder wachttijden.
  • Gegarandeerd een jonge auto, minder dan één jaar of 25.000 km.
  • Het klantvriendelijke FF-tankpakket, waarbij de auto met een volle tank wordt opgehaald én weer met een volle tank wordt ingeleverd.
  • Op een aantal Premium bestemmingen is tevens een extra bestuurder inbegrepen.

Het fijne van het Premium pakket is dat je niet hoeft te wachten als je bijvoorbeeld in het populaire Curaçao met meerdere autohuurders uit hetzelfde vliegtuig stapt en tegelijkertijd de huurauto gaat ophalen. Je kunt voor het Premium pakket kiezen tijdens het boekingsproces en naast de nieuwe Premium bestemmingen is het pakket nu ook in de volgende landen beschikbaar: Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Kroatië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Duitsland, Denemarken, Namibië en Australië. Afhankelijk van de gekozen autocategorie en de bestemming kun je al vanaf 8 euro extra via Sunny Cars het Premium pakket bij de betreffende verhuurpartner bijboeken.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.