Pronto in de Sunny Cars huurauto met Express Service in Italië

 

Sunny Cars biedt nu ook de Express Service aan in Italië als aanvulling op het standaard all-inclusive pakket. Met deze extra service kunnen klanten de huurauto extra snel ophalen, omdat het huurcontract al ingevuld voor ze klaarligt dankzij een online registratie vooraf. Express klanten krijgen bovendien voorrang aan de verhuurbalie of kunnen zich zelfs melden bij een speciale balie.

 

Naast alle benodigde verzekeringen, een aanvullende WA-verzekering en terugbetaling eigen risico is bij een Express boeking in Italië ook een extra bestuurder bij de prijs inbegrepen. Het pakket is ook inclusief GPS te boeken. Het Express product is beschikbaar in heel Italië, dus inclusief Sicilië en Sardinië, op zowel luchthavens als in stadskantoren.

 

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België, over de nieuwe service in Italië: “Dat de snelle Express Service nu ook beschikbaar is in Italië, is heel goed nieuws. Italië is een van de populairste autohuurbestemmingen waardoor vooral in het hoogseizoen lange wachtrijen bij de verhuurbalies kunnen ontstaan. Door voor de Express Service te kiezen, ontloopt een klant een eventuele wachtrij. Dan begint je vakantie toch een stuk prettiger.”

 

De Express Service was al beschikbaar in 8 andere landen: Verenigde Staten, Spanje (vasteland en Balearen), Portugal, Zuid-Afrika, Griekenland, Cyprus, Botswana en Namibië.  

 

Voor meer informatie: www.sunnycars.be                

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.