Sunny Cars beloont bijzonder reisverhaal met gratis autohuur

Vandaag maakt Sunny Cars de winnaar bekend van de actie ‘Bijzondere reisverhalen’. In het kader van het twintigjarig bestaan in Nederland van de specialist in huurauto’s, ging Sunny Cars op zoek naar de meest bijzondere belevenissen in een huurauto. Het winnende verhaal werd beloond met een week gratis autohuur ter waarde van 350 euro. Sunny Cars is gisteren naar Ter Aar gereden om de prijs feestelijk te overhandigen.

Het winnende verhaal: een familie ‘quest’ door Canada

Dirk Koeleman uit Ter Aar is de winnaar van de actie en nam zijn prijs in ontvangst. Gewapend met een telefoonmap heeft hij samen met zijn vriend Piet 2800 kilometer met een huurauto door Canada gereisd om alle familieleden die daar wonen, te verrassen met een onaangekondigd bezoek. “De trip die we door Canada maakten was een bijzondere en emotionele ervaring, één die ik nooit meer zal vergeten. Dat ik er dan ook nog deze prijs mee win, maakt de trip helemaal onvergetelijk”, lacht de winnaar. 

 Op de foto: Renske Mijderwijk (Sunny Cars), vriend Piet met de telefoonmap en winnaar Dirk Koeleman

Bijzondere herinneringen

Een onbekende die in goed vertrouwen de garantstelling van de huurauto op zich neemt, Brazilië doorkruizen om alle concerten van een vriend bij te wonen, of vrienden voor het leven ontmoeten tijdens de autovakantie; het zijn stuk voor stuk bijzondere reisverhalen en blijvende vakantieherinneringen. Van december 2014 tot en met 31 januari 2015 kon iedereen zijn of haar bijzondere reisverhaal met een huurauto inzenden om kans te maken op een week lang gratis autohuur. Naast het winnende verhaal, geeft Sunny Cars nog 7 bijzondere verhalen een podium op hun eigen blog.

20 jaar Sunny Cars

Sunny Cars bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland en dat wordt gevierd. Onder andere met de actie ‘Bijzondere reisverhalen’. “Het succes van Sunny Cars is te danken aan het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Daar zijn wij hen heel dankbaar voor. Met een actie als deze geven wij hen iets terug. Daarnaast staat iedere autoreis symbool voor vakantieherinneringen. In de afgelopen jaren zijn er dan ook ontelbaar veel herinneringen gecreëerd. Het is fantastisch om te horen dat onze dienstverlening bijdraagt aan belevenissen zoals deze,” vertelt Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.