Sunny Cars breidt internationale netwerk uit

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, heeft haar internationale netwerk verder uitgebreid. De onafhankelijke broker biedt haar klanten nu huurauto’s in de Filipijnen, Uruguay en Laos. Hiermee komt het totaal aantal landen in het aanbod op 110. In El Salvador en Spanje zijn er bovendien samenwerkingen aangegaan met nieuwe partners. Op alle nieuwe locaties wordt het Sunny Cars all-inclusive pakket aangeboden, aangevuld met de klantvriendelijke tankregeling `vol-vol`.

In de Filipijnen heeft Sunny Cars nu verhuurstations op de luchthaven en in het centrum van Manila. In Uruguay is het aanbod uitgebreid in de 4 steden Colonia del Sacramento, Fray Bentos, Montevideo en Punta del Este. De verhuurstations in Laos bevinden zich op de luchthaven en in het centrum van Vientiane. Met de uitbreiding van 111 autoverhuurstations, verspreid over het vasteland van Spanje en de Balearen, kan Sunny Cars de beschikbaarheid in het populaire vakantieland in 2013 nog beter garanderen.

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met:

Leontien Brondijk

Marketingcommunicatie & pr specialist bij Sunny Cars