Sunny Cars breidt uit in VS met Express Service en wifi in huurauto

De recent door Sunny Cars geïntroduceerde Express Service, een servicepakket waarbij de huurauto extra snel kan worden opgehaald, is nu ook in de Verenigde Staten beschikbaar. Daarnaast zijn op veel verhuurstations in de VS en Canada wifi hotspots (TAB apparaten) beschikbaar voor in de huurauto.

Bij de Express Service zorgt een online registratie vooraf ervoor dat het huurcontract klaar ligt als de klant de auto komt ophalen. Dat betekent dat de klant bij aankomst in de VS kan inchecken bij een geautomatiseerde Self Service kiosk. Het voordeel hiervan is dat de klant de wachtrijen kan overslaan, in no-time in de huurauto zit en niet in contact komt met personeel dat een upgrade of extra verzekering wil verkopen.  

De Express Service is in de VS kosteloos en wordt bijgeboekt op het standaard all-inclusive product waarbij alle benodigde verzekeringen, een aanvullende WA-verzekering van € 7,5 miljoen en terugbetaling eigen risico standaard zijn inbegrepen. Voor Express boekingen in de VS zijn ook een tweede bestuurder en de klantvriendelijke full paid tankregeling standaard inbegrepen. De nieuwe service is beschikbaar op 42 luchthavens in de VS.

Wifi hotspots in de huurauto

Overal bereikbaar? Op de belangrijkste bestemmingen in de VS en Canada kan vanaf nu een mobiel wifi-systeem worden bijgeboekt. Met dit systeem is tijdens de roadtrip altijd een wifi hotspot in de buurt. Het wifi-systeem is op aanvraag beschikbaar voor 21,99 USD per huurdag in de VS en 23,99 CAD per huurdag in Canada.

Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België: “Een huurauto is onmisbaar in de Verenigde Staten. Steeds meer mensen willen op vakantie ook goed bereikbaar zijn of gebruik maken van hun mobiele gps. Voor reizigers die graag hun eigen hotspot bij zich hebben is het bij te boeken wifi systeem een uitkomst. Ook handig als je van tevoren bijvoorbeeld nog geen accommodatie hebt geboekt. En wachtrijen bij het ophalen van de huurauto behoren met de Express Service tot het verleden, wat zeker in het hoogseizoen veel tijd kan schelen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.