Sunny Cars door consument verkozen tot ‘Beste aanbieder autohuur’

Sunny Cars is door de consument uitgeroepen tot de beste aanbieder in de categorie ‘autohuur’ en dat werd bezegeld met een Vakantie Award. De internationale bemiddelaar won met het rapportcijfer 8,9 in de rubriek ‘autoverhuur’.

Alles goed geregeld en verzorgd,  probleemloze autoverhuur, transparante prijsstelling, geen fratsen en geen onverwachte kosten. En dat zijn slechts een aantal reacties van de consumenten die de bemiddelaar een rapportcijfer gaven. Ook de snelheid en vriendelijkheid van Sunny Cars werd geroemd en zorgt ervoor dat veel klanten bij hen terug komen. Een terechte winnaar”, aldus Martine de Knoop van TravMagazine, de organisator van het ReisGala waar de Vakantie Awards werden uitgereikt.

Op de foto het Sunny Cars team, Boy Lokhoff en Martine de Knoop van TravMagazine en de Vakantie Award.

Beste in de categorie

De bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s is apetrots. “We werken hard aan onze dienstverlening om onze klanten een zorgeloze vakantie te bieden met ons standaard all-in product. Onder andere door producten te ontwikkelen die de vakantiebeleving optimaliseren, zoals het aanvullende Premium Pakket en onze vernieuwde website. Het feit dat de consument ons zo´n hoge beoordeling heeft gegeven, maakt de award voor ons des te waardevoller”, licht Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België, toe.

De consument kiest

De Vakantie Awards zijn uitgereikt naar aanleiding van een nieuwe verkiezing, waarbij consumenten stemmen op hun favoriete reisaanbieders. Via de website van Opiness konden zij hun stem uitbrengen in 15 categorieën middels een review voor de betreffende reisaanbieder. In totaal werden ruim 12.000 reviews ingestuurd.

 

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.