Sunny Cars en Cherry LAB

Sunny Cars, dé specialist en marktleider in autohuur, heeft Cherry LAB als pr bureau aangesteld voor de Nederlandse markt. Cherry LAB gaat de bekendheid en online vindbaarheid van de zorgeloze autohuur die Sunny Cars mogelijk maakt vergroten.

 Let’s hit the road together!

Suzanne Al, Marketing Manager Nederland & België, is enthousiast over de samenwerking: “Na een succesvolle samenwerking met COOPR slaan we met Cherry LAB een nieuwe weg in en kiezen we voor een bureau dat volledig op de reisbranche gericht is. Van ons mogen zoveel mogelijk mensen weten hoeveel leuker een vakantie wordt met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars. Dat doel willen we samen met Cherry LAB bereiken dankzij hun sterke netwerk bij travel influencers’’, zegt Suzanne Al, Marketing Manager Nederland en België. Cherry LAB zet in op een strategie waarin creatief ingestoken lange termijn samenwerkingen met vakmedia, journalisten en influencers een essentieel onderdeel zijn. In 2018 zullen diverse campagnes en persberichten, de Sunny Roadtrippers Club, het jaarlijkse trendonderzoek over de autohuurbranche en persoonlijke events Sunny Cars verder op de roadmap zetten.“Vrijheid is een van de belangrijkste behoeften tijdens een vakantie. Een zorgeloze autohuur via de all-in formule van Sunny Cars maakt dat mogelijk. Wij kijken ernaar uit om ons medianetwerk te enthousiasmeren over deze vorm van reizen en samen met hen de consument te inspireren’’, vult Tessa aan de Stegge van Cherry LAB aan.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.