Sunny Cars en mo´media slaan handen ineen

Sunny Cars, specialist in huurauto’s, en mo´media, uitgever van onder andere de 100% reisgidsen, zijn een samenwerking aangegaan om hun klanten nog beter te bedienen door content te delen. Klanten kunnen in de brochure en op de website van Sunny Cars terecht voor leuke reistips uit de 100% regiogidsen van de uitgever. Bovendien ontvangen zij na boeking op bepaalde bestemmingen een gratis autoroute met tips van locals.

Vooral de 100% regiogidsen, vol reistips van locals en volledig gericht op vakantiegangers die een bepaalde regio met de auto ontdekken, sluiten perfect aan bij de klanten van Sunny Cars die in deze regio´s een auto huren. Sunny Cars gebruikt content uit de reisgidsen in haar brochure door leuke reistips te geven. Ook op de blogpagina van Sunny Cars wordt regelmatig een top 10 met tips uit een van de regiogidsen gedeeld. Op de bijbehorende landenpagina van Sunny Cars wordt bovendien naar deze blogs verwezen, om klanten nog meer informatie en reisbeleving te geven.

Routes

De samenwerking is nog verder uitgebreid doordat mo´media routes uit de regiogidsen beschikbaar stelt voor Sunny Cars klanten. Zodra vanaf vandaag een huurauto in de Algarve, Andalusië, Catalonië, Mallorca, Noord-Italië, Provence, Sicilië of Toscane wordt geboekt, ontvangt de klant na betaling een link in de vouchermail met een meerdaagse autoroute in de betreffende regio met tips voor bezienswaardigheden, restaurants, shopping, leuke dingen om te doen en logeeradresjes onderweg. Sunny Cars klanten die geïnspireerd raken en de reisgids met nog meer routes en tips willen aanschaffen, kunnen gebruik maken van een kortingscode op de routepdf waardoor ze geen verzendkosten hoeven betalen.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars, over de samenwerking: “We zijn blij met dit initiatief waar alle partijen van profiteren. Niet alleen mo´media en Sunny Cars, maar vooral ook onze klanten. Mo´media levert content die voor vakantievierders een toegevoegde waarde heeft en hun reisgidsen zijn dan ook populair onder onze klanten. In een huurauto en met een 100% regiogids op zak kom je ten slotte op de leukste plekjes. De regio´s die centraal staan in de gidsen, zijn dan ook stuk voor stuk autohuurbestemmingen bij uitstek. Op deze manier bieden we onze klanten niet alleen het all-inclusive huuraanbod voor een zorgeloze vakantie, maar ook de beste tips voor een fantastische vakantiebeleving.”

Nieuwe regiogidsen

Begin april bracht mo´media twee nieuwe regiogidsen uit, 100% Mallorca en 100% Algarve, waarin kortingsvouchers van Sunny Cars zijn gestoken. De eerste 750 kopers van beide gidsen kunnen daarmee nog voordeliger een auto huren om ze naar de aangeraden adresjes te brengen. De overige regiogidsen zijn: 100% Andalusië, 100% Catalonië & Barcelona, 100% Toscane, 100% Sicilië, 100% Noord-Italië en 100% Provence & Côte d´Azur.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.