Sunny Cars introduceert Facebook boekings-app voor reisbureaus

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, introduceert een speciale Facebook app voor reisbureaus. Met deze app kunnen consumenten direct via de Facebook-pagina van aangesloten Sunny Cars reisbureaus, een huurauto bij hun reis boeken. De commissie van deze boeking wordt volledig aan de reisbureaus toegeschreven.

Hoe werkt de Facebook app? 
De Facebook app is gemakkelijk te integreren in de Facebook-pagina van de reisbureaus. Zij kunnen de app aanvragen bij Sunny Cars en hoeven alleen de button op hun Facebook-pagina te installeren en hun postcode in te voeren, daarna is de app klaar voor gebruik. De consument kan na het invullen van zijn reisgegevens een huurauto voor zijn vakantie boeken. De commissie van de boeking wordt volledig aan het reisbureau toegeschreven. Ook als de consument uiteindelijk rechtstreeks via Sunny Cars website boekt. Dankzij de 30-dagen cookie die aan de app is verbonden is dit altijd te traceren.

Extra online conversie
“Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen op gebied van social media. Met deze gebruiksvriendelijke Facebook app ondersteunen wij onze reisagenten bij het optimaliseren van online conversie. Zo kunnen zij klanten gemakkelijk een huurauto bij hun vakantie aanbieden via social media.” aldus Hans Knottnerus, General Manager bij Sunny Cars voor Nederland en België.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.