Sunny Cars introduceert nieuwe voucher

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, introduceert een nieuwe voucher. Op basis van feedback van reisagenten en huurders is het noodzakelijk waardepapier nu opgewaardeerd van ‘een bevestigingsdocument’ naar ‘de ideale checklist’. “De voucher bezit nu veel meer informatie, maar is tegelijkertijd ook overzichtelijker geworden. De klant zal hier nu meer plezier en gemak aan beleven”, verzekert Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België.

Feedback klanten

Bij de totstandkoming van de nieuwe voucher is heel goed geluisterd naar de input van klanten. Alle informatie die nodig is bij het ophalen van een huurauto, en meer, is nu meegenomen: van de boekingsdetails tot telefoonnummers. De voucher is hierdoor overzichtelijker en klantvriendelijker geworden. De belangrijkste veranderingen op een rijtje zijn:

  • De klant krijgt twee vouchers, één voor zichzelf en één voor de partner ter plaatse.
  • Het logo van de verhuurder staat duidelijk op de voucher, zo kan de klant snel de juiste balie vinden op de bestemming.
  • Het Sunny Cars 24/7 noodnummer staat duidelijk op vermeld op de voucher.
  • Handige checklist voor de klanten met de ´niet vergeten mee te nemen´ items.
  • Duidelijke vermelding van de contactgegevens van de verhuurder ter plaatse.
  • Heldere opsomming van welke kosten er inclusief zijn en welke kosten eventueel ter plaatse nog moeten worden afgerekend.

Twijfel en onzekerheid wegnemen

Sunny Cars verstrekt voortaan 2 vouchers: één voor de klant en één voor de autohuurpartner ter plaatse. De klantvoucher is in het Nederlands en blijft in eigen bezit. De supplier voucher is in het Engels en deze levert de klant in bij het ophalen van de huurauto. “Deze supplier voucher vermeldt ook duidelijk dat je volledig bent verzekerd via Sunny Cars en dus geen extra verzekeringen nodig hebt. Zo hopen we te voorkomen dat mensen ter plekke gaan twijfelen en onzeker worden en alsnog iets onnodigs afsluiten. We blijven het zeggen: all-inclusive is bij ons ook echt all-inclusive,” onderstreept Knottnerus.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met: