Sunny Cars introduceert Premium pakket

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autohuur, heeft haar dienstverlening in de populaire vakantielanden Griekenland, Italië, Portugal, Spanje en Kroatië verder uitgebreid met een ‘Premium’ pakket.

De nieuwe service bestaat uit het beproefde all-inclusive product, uitgebreid met de volgende kenmerken:
- Een nog snellere Quick check-in/check-out op luchthavens, doordat het huurcontract vooraf online wordt ingevuld en er een speciale Premium check-in balie is op de luchthaven
- Gegarandeerd praktisch nieuwe auto’s en modellen
- De bijzonder consumentvriendelijke en overzichtelijke Full-Full tankregeling
- Gratis 2e bestuurder meeverzekerd (behalve in Griekenland)

Hans Knottnerus, General Manager voor Nederland en België: “Voor ons staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Daarom blijven wij constant bezig met het ontwikkelen van onze producten. Met het Premium pakket bieden wij huurders een nog snellere en uitgebreidere service. Doordat we voor deze service vooraf alle rijbewijs- en paspoortgegevens van de klant noteren, kan de huurauto bij aankomst op de luchthaven direct worden meegenomen bij een aparte premium check-in balie. Een primeur voor ons als autohuurbemiddelaar. We hebben dit pakket exclusief met onze partners samengesteld.”

“Voor het Premium pakket geldt bovendien een Full-Full tankregeling, waarbij de huurauto ingeleverd kan worden met een gelijke benzinestand zoals opgehaald (meestal is dat vol-vol), wat als voordeel heeft dat er geen kosten in rekening worden gebracht door de lokale verhuurder voor de tankvulling. Dit gebeurt in geval van de door veel aanbieders gebruikte Full-Empty tankregeling, waarbij de huurauto met een volle brandstoftank wordt opgehaald en deze vervolgens niet-afgetankt ingeleverd kan worden. Voor een dergelijke tankregeling geldt een verplichte lokale toeslag, waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Met de Full-Full tankregeling voorkomen we dit soort onverwachte verrassingen.”, aldus Knottnerus.

Het nieuwe Premium pakket is in Spanje boekbaar voor de luchthavens op de Balearen, de Canarische Eilanden en de veertien voornaamste luchthavens op het vasteland. In Portugal is deze service beschikbaar op de luchthavens van Faro, Lissabon en Porto. Voor Italië is de service beschikbaar op de luchthavens van Cagliari, Rome- Fiumicino, Milaan- Malpensa, Olbia en Palermo. In Griekenland wordt deze service geleverd op de vijftien voornaamste luchthavens, waaronder Corfu, Athene, Kos, Mykonos en Rhodos. In Kroatië geldt dat voor de luchthavens van Zagreb, Dubrovnik, Split, Pula en Zadar.

Het Premium pakket is te herkennen aan de aanduiding ‘premium’, gevolgd door de toevoegingen FF (tankregeling) en/of AD (extra bestuurder), afhankelijk van de bestemming.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.