Sunny Cars kiest voor Coopr

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autoverhuur, die jaarlijks 330.000 consumenten op meer dan 5000 bestemmingen helpt aan een huurauto, legt alle Nederlandse PR-activiteiten bij PR-bureau Coopr neer. Naast de PR-werkzaamheden zal het bureau de organisatie helpen met het uitrollen van een contentstrategie.

“Na bijna 3 jaar gewerkt te hebben met ons vorige bureau, waren we op zoek naar een frisse kijk op zaken. Coopr heeft aangetoond dat zij snappen hoe onze markt in elkaar zit, ons kan helpen de zichtbaarheid en naamsbekendheid van Sunny Cars te vergroten en de aanwezige verhalen en kennis in de organisatie kan vertalen naar relevante content en (sociale) media”, licht Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars de keuze voor Coopr toe. “Het is een vooruitstrevende partner die goed past bij onze markt en visie.”

Over Sunny Cars
Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autoverhuurbemiddelaars in Europa. De onafhankelijke broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 5000 bestemmingen in meer dan 90 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met contractpartners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. Sunny Cars won 13 keer de prestigieuze Veer, waarmee de organisatie door de reisbranche is verkozen tot beste autoverhuurder van Nederland.

Over Coopr
Coopr is een vooruitstrevend PR bureau en specialiseert zich in het integreren van  traditionele, nieuwe en sociale media in PR. Sinds de oprichting in september 2009 heeft het bureau een leidende positie in de Nederlandse PR wereld ingenomen. En ook op internationaal niveau telt Coopr mee. In 2011 werd Coopr genomineerd voor een European Excellence Award in de categorie 'Best New Agency of the Year'. Een erkenning voor hoe het bureau beweegt en bijdraagt aan de internationale PR wereld.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.