Sunny Cars klaar voor de winter met WT pakket

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autohuur, biedt voor landen waar winterbanden verplicht zijn gesteld in de wintermaanden een speciaal WT-servicepakket aan waarbij naast alle verzekeringen ook de winterbanden bij de prijs zijn inbegrepen. Dit geheel in lijn met de standaard all-inclusive formule van de autohuurbemiddelaar. Het WT-pakket is tijdens het boekingsproces te herkennen aan de toevoeging ‘WT’ aan het all-inclusive servicepakket en wordt aangeboden in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Hans Knottnerus, General Manager voor Nederland en België: “Steeds meer wintersporters kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen en vanaf de luchthaven met een huurauto verder naar het wintersportgebied te rijden. Om ervoor te zorgen dat deze huurders niet ter plaatse te maken krijgen met extra kosten voor de verplichte winterbanden, hebben we het WT-pakket samengesteld. Transparant en geen verrassingen achteraf, net zoals ons standaard all-inclusive tarief waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen.

Dat consumenten behoefte hebben aan transparantie bleek al uit recent onderzoek waarin maar liefst bijna 95 procent van de respondenten aangaf het bij het boeken van een huurauto belangrijk of zeer belangrijk te vinden dat alle verzekeringen bij de prijs zijn inbegrepen. Als specialist in autohuur weet Sunny Cars als geen ander in welke landen een winteruitrusting verplicht is en kan haar klanten navenant adviseren en de juiste benodigdheden aanbieden.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.