Sunny Cars laat OAD klant niet in de kou staan

Sunny Cars, al jarenlang partner van de vorige week failliet verklaarde Oad Groep, heeft besloten om reizigers van de (eveneens tot Oad behorende) Globe Reisburo's niet in de kou te laten staan. De autoverhuurder zal samen met de klant een passende oplossing zoeken. In de regel dekt de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR reeds betaalde reissommen en worden deze geheel of gedeeltelijk gecompenseerd. Helaas valt een huurauto die niet binnen een pakketreis geboekt is daar niet onder, waardoor deze kosten niet vergoed zullen worden.

Coulante houding
”Dit betreuren wij ook zeer”, benadrukt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België. “Vandaar ook dat wij ons coulant opstellen en er alles aan zullen doen om klanten van Globe te helpen. Wij zijn hiertoe niet verplicht, maar wij vinden dat dit zo hoort.”

Klanten van Globe die bij Sunny Cars geboekt hebben, kunnen daarom ook gewoon rekenen op een huurauto of een tegoedbon.

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met:

Leontien Brondijk

Marketingcommunicatie & pr specialist bij Sunny Cars