Sunny Cars start zoektocht naar dé autovakantiehits van Nederland

Mooie herinneringen aan een nummer tijdens een roadtrip door Italië, die ene zomerhit die de vakantie helemaal afmaakte, of dat liedje dat je tot de dag van vandaag terugvoert naar de eerste vakantie met je geliefde in Spanje. Iedereen heeft wel een autovakantienummer waar bijzondere vakantieherinneringen aan verbonden zijn. Vanaf vandaag start autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars de zoektocht naar dé autovakantiehits van Nederland. Het bedrijf roept alle Nederlanders op hun favoriete vakantiehit met bijbehorend verhaal in te zenden via Sunny Cars Facebook. De vakantiehit waar het meest bijzondere verhaal achter schuilt wint een huurauto op een willekeurige vakantiebestemming* en een jaarabonnement op Spotify.

Hoe doe je mee?
Tot en met 14 juni kunnen alle Nederlanders hun favoriete autovakantienummer en motivatie inzenden via de speciale Facebook-app op de Facebook-pagina van Sunny Cars  (https://www.facebook.com/sunnycars.autoverhuur). Het nummer waar het mooiste verhaal achter schuilt wint. Alle ingezonden autovakantiehits worden daarnaast gebundeld in een ‘Sunny Cars Holiday Playlist’ op Spotify. Deze playlist is door alle autovakantiegangers te gebruiken om hun vakantiebeleving compleet te maken.

Muziek zit vol herinnering
“Muziek en herinnering gaan hand in hand. Iedereen heeft wel een nummer dat hem in vakantiesferen brengt of herinneringen oproept. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar de inzendingen en de bijzondere vakantieverhalen die bij de nummers horen”, laat Knottnerus weten. “Daarnaast bieden we onze klanten met het bundelen van alle autovakantiehits in de ‘Sunny Cars Holiday Playlist’ op Spotify een extraatje waarmee we de vakantiebeleving verder optimaliseren.”

Prijs
Helemaal in het teken van ‘vakantiebeleving’ ontvangt de persoon die de winnende vakantiehit aandraagt een huurauto op een zelf te bepalen reisbestemming*. Daarnaast wint de persoon een jaarabonnement op Spotify zodat hij de ‘Sunny Cars Holiday Playlist’ overal ter wereld kan beluisteren. 
Daarnaast worden er ook een tweede en een derde prijs weggegeven van autohuur tot een Spotify-abonnement. Op basis van het leukste verhaal kiest de jury, bestaande uit de General Manager Nederland en België Hans Knottnerus en Marketing Manager Suzanne Al, de winnaar.

* huurauto tot maximaal 3 weken categorie B

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.