Sunny Cars verlegt grenzen met branded TUI-vliegtuig

Autohuurspecialist Sunny Cars en touroperator TUI bundelen de krachten met de lancering van een branded TUI-vliegtuig. Het Boeing 737-800 toestel in Sunny Cars stijl zal gedurende het hele zomerseizoen dagelijks worden ingezet op routes naar Europese vakantiebestemmingen.

Het in de Sunny Cars groen en gele kleuren omgetoverde toestel werd op Schiphol onthuld nadat het op woensdagavond rond 21.00 uur landde na een vlucht uit het Canadese Windsor - Toronto, waar de bestickering plaatsvond. De volgende ochtend staat de eerste vlucht voor de Boeing in nieuwe stijl gepland naar het Spaanse eiland Tenerife.

Arjan Kers, general manager van TUI: “Als specialist in vakanties weten wij dat je nog meer uit je vakantie ervaring haalt door een auto te huren om de bestemming te ontdekken. Wanneer je dat doet, wil je daar natuurlijk wel relaxt en zorgeloos mee rondrijden. Daarom werken wij al bijna 20 jaar samen met Sunny Cars. Dankzij hun uitgebreide all-in formule weten wij dat we onze klanten de beste autohuurdeal kunnen aanbieden. We zijn dan ook heel blij dat we die samenwerking met de komst van dit branded toestel kunnen intensiveren.”

Hans Knottnerus, managing director van Sunny Cars the Netherlands, Belgium & France: “Wat een fantastisch moment, de lancering van een ‘eigen’ vliegtuig is voor ons als specialist in autohuur een primeur. Een nieuwe stap in onze jarenlange samenwerking met TUI, waarmee we onderstrepen dat we hun product zeer waarderen. Op deze manier kunnen we onze gezamenlijke klanten nog meer wijzen op de combinatie van vlucht + accommodatie + autohuur voor de ideale vakantie.”

 

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.