Sunny Cars verwelkomt 63 nieuwe leden in Smile Society

Sunny Cars, de grootste onafhankelijke bemiddelaar in autoverhuur in Europa, heeft bekendgemaakt welke reisagenten het certificaat ‘Sunny Cars Smile Society Member’ in ontvangst mogen nemen voor het komende boekjaar. De club verwelkomt 63 nieuwe Nederlandse leden, waardoor het totale aantal uitkomt op 197 Nederlandse reisagenten. Het certificaat betekent dat het reisbureau een deskundig advies geeft op het gebied van autohuur en tot de topverkopers behoort. Het lidmaatschap is voor de periode van een jaar en wordt elk jaar herzien. Nieuwe leden ontvangen hun certificaat uit handen van District Sales Managers Jutta van Peer en Kelvin Bor.

De Smile Society bestaat 5 jaar

De leden van de Smile Society maken deel uit van een selecte groep reisbureaus en genieten bijzondere voordelen. Dankzij het 5-jarig jubileum zijn de voordelen dit jaar extra uitgebreid, waaronder verschillende incentives, 10% extra agentenkorting, deelname aan studiereizen en workshops, uitnodiging voor exclusieve evenementen, 100 extra bonuspunten aan het eind van het jaar bij een boekingsstijging, gratis gebruik van etalagematerialen, gratis braderiepakketten en bloemenbonnen om in te zetten bij eventuele klachten. Om lid te worden en te blijven moet ieder jaar een minimaal aantal boekingen gemaakt worden. De Smile Society kent verschillende soorten members: het leisure reisbureau, het zakelijke reisbureau en de zelfstandig reisadviseur.

Bijzondere club

“De leden van de Smile Society zijn de allerbeste boekers van Sunny Cars”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België. “Dit maakt het een bijzondere club, met bijzondere reisagenten. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van autohuur die onderscheidende inspanningen leveren. En juist daarom vinden wij ook dat zij extra voorrechten verdienen. Dat is dé reden waarom we vijf jaar geleden met de Smile Society zijn begonnen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.