Sunny Cars verwelkomt 64 nieuwe leden in Smile Society

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, maakt ieder jaar in de maand november bekend welke reisagenten het certificaat ‘Sunny Cars Smile Society Member’ in ontvangst mogen nemen. Dit jaar verwelkomt de club 64 nieuwe Nederlandse leden, waardoor het totale aantal uitkomt op 200 Nederlandse reisagenten. In België ontvangen 131 leden het certificaat voor komend jaar, waaronder 49 nieuwe. Het certificaat betekent dat het lid een deskundig advies geeft op het gebied van autohuur en tot de topverkopers behoort. Het lidmaatschap is voor de periode van een jaar en wordt elk jaar herzien. Nieuwe leden ontvangen begin december uit handen van District Sales Managers Jutta van Peer en Kelvin Bor hun certificaat.

De Smile Society
De leden van de Smile Society maken deel uit van een selecte groep reisbureaus en genieten bijzondere voordelen, waaronder verschillende incentives, 10% extra agentenkorting, deelname aan studiereizen of workshops, extra etalagematerialen en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Om lid te worden en te blijven moet ieder jaar een minimaal aantal boekingen gemaakt worden. De Smile Society werd opgericht in 2011 en kent verschillende soorten members: het ‘normale’ reisbureau, het zakelijke reisbureau en de direct seller. Nieuw dit jaar in Nederland is de categorie zelfstandig reisadviseur.

Bijzondere club
“De leden van de Smile Society zijn de allerbeste boekers van Sunny Cars”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België. “Dit maakt het een bijzondere club, met bijzondere reisagenten. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van autohuur die onderscheidende inspanningen leveren. En juist daarom vinden wij ook dat zij extra voorrechten verdienen. Dat is dé reden waarom we ooit met de Smile Society zijn begonnen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.