Sunny Cars voegt 250 verhuurlocaties in Japan toe aan het aanbod

Sunny Cars biedt per direct ook huurauto’s aan in Japan. In totaal worden daarmee 250 verhuurlocaties door heel Japan aan het aanbod van ruim 8.000 bestemmingen wereldwijd toegevoegd.

Bij de standaard all-inclusive huursom voor een huurauto in Japan zijn niet alleen alle benodigde verzekeringen en een extra aanvullende WA-verzekering van € 7,5 miljoen inbegrepen, maar ook altijd een extra bestuurder. Bovendien zijn alle huurauto´s uitgerust met een GPS systeem.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België, over de nieuwe bestemming: “Als marktleider zijn wij er continu mee bezig om ons product, service en netwerk te optimaliseren. Met Japan slaan we een grote slag door 250 verhuurlocaties aan ons toch al ruime aanbod toe te voegen. Het land van de rijzende zon is een aantrekkelijke reisbestemming, dus we verwachten snel de eerste huurauto te reserveren. Dat alle huurauto´s standaard zijn uitgerust met een GPS systeem is een handige extra in een land waar de meeste verkeersborden voor ons niet te lezen zijn. Ook handig is dat veel van de huurauto´s automatisch schakelen, wat het makkelijker maakt om te wennen aan het links rijden in Japan. Niets staat dus een mooie samenwerking met onze Japanse partner in de weg.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.

Ben je contentmaker of journalist en heb je een vraag aan Sunny Cars?

We informeren je graag over onze all-inclusive formule voor zorgeloze autohuur. Wil je samenwerking in de vorm van een gesponsorde huurauto? We hanteren hierbij een ondergrens van 20.000 gebruikers per maand voor online media en een oplage van 10.000 voor print titels. Tijdens de schoolvakanties is sponsoring van autohuur vanwege de drukte niet mogelijk.

 

Neem contact op met: