Sunny Cars voor de 14e keer ‘Beste Autoverhuurder van Nederland’

Gisteravond sleepte Sunny Cars de Veer voor ‘Beste autoverhuurder’ in de wacht. De internationale bemiddelaar in autoverhuur won met het rapportcijfer 8,26. Sunny Cars wint hiermee voor de 14e keer op rij de Verenverkiezing.

Bevestiging van goede samenwerking
“Natuurlijk zijn we weer ontzettend blij met de Veer voor ‘Beste autoverhuurder’ die we hebben gewonnen”, vertelt een lachende Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België. “Ook als je de Verenverkiezing voor de 14e keer op rij wint, is het gevoel van trots groot. We zien het als een bevestiging voor de goede en intensieve samenwerking die we hebben met de reisbureaus en het werk dat we met ons team het afgelopen jaar verricht hebben om onze service en ons all-inclusive product verder te optimaliseren en uit te bouwen met bijvoorbeeld het Premium Pakket”, licht Knottnerus toe.

 

Verenverkiezing
De Verenverkiezing wordt elk jaar georganiseerd door TravMagazine. Jaarlijks wordt er door reisbureaus gestemd op de beste organisaties in de toeristische branche. In 40 categorieën worden er tijdens de Vakdag op de Vakantiebeurs prijzen uitgereikt.

 

Natuurlijk zijn we weer ontzettend blij met de Veer voor ‘Beste autoverhuurder’ die we hebben gewonnen. Ook als je de Verenverkiezing voor de 14e keer op rij wint, is het gevoel van trots groot. We zien het als een bevestiging voor de goede en intensieve samenwerking die we hebben met de reisbureaus en het werk dat we met ons team het afgelopen jaar verricht hebben om onze service en ons all-inclusive product verder te optimaliseren en uit te bouwen met bijvoorbeeld het Premium Pakket.Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars - Nederland en België

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.