Sunny Cars ziet grote stijging vroegboekers

De vroegboekactie van Sunny Cars is dit jaar nog succesvoller dan vorig jaar. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar heeft de autoverhuurbemiddelaar ruim een kwart meer vroegboekingen voor de zomervakantie genoteerd. De actie loopt nog tot het eind van de maand.

Populaire bestemmingen
Met name in de boekingen voor huurauto’s in Portugal, Italië en Griekenland ziet Sunny Cars een grote stijging. De meest populaire landen om een auto te huren in de zomer van 2014 zijn:

  1. Spanje
  2. Portugal
  3. USA
  4. Italië
  5. Griekenland

Gratis flexservice voor vroegboekers
Wie vóór 1 februari een huurauto boekt voor een huurperiode tussen 1 april en 31 oktober 2014, krijgt gratis flexservice. Dat is handig want op deze manier zit je nergens aan vast. Gaat er onverhoopt iets mis in de planning, of wijzigen er dingen in de vakantieplannen? Met de flexservice van Sunny Cars is het mogelijk de boeking gratis te annuleren, tot vier uur voor aanvang van de huurperiode, zonder daarvoor een reden op te geven.

Na 31 januari is de flexservice te boeken voor het gebruikelijke tarief van 1 euro per huurdag.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.