Vier op vijf automobilisten ergeren zich aan wachtrij voor huurauto

Ergernissen op vakantie over de huurauto? Jij bent niet de enige. Vier op de vijf automobilisten* ergeren zich groen en geel aan de lange wachtrijen om de huurauto op te halen. Daarbij stoort 14% van de automobilisten zich aan de extra kosten die in rekening worden gebracht voor een extra bestuurder of verzekeringen. Zo blijkt uit onderzoek van Sunny Cars, uitgevoerd door Team Vier onder 680 Nederlandse automobilisten. Om aan de wensen van de consument te voldoen biedt Sunny Cars naast de all-inclusive regeling een speciaal Premium pakket aan.

ederlandse automobilist houdt van zekerheid
Dat de Nederlandse automobilist van zekerheid houdt blijkt uit het feit dat meer dan 43% een auto om die reden voorafgaand aan hun vakantie boekt. Zij willen tijdens hun vakantie niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Vooral vrouwen, 17% ten opzichte van 11% mannen, ergeren zich aan extra kosten die zij moeten betalen voor een extra bestuurder of verzekering. Bijna de helft (44%) van de automobilisten vindt dan ook dat een extra bestuurder onderdeel moet zijn van een luxe pakket bij een huurauto. 

Premium pakket biedt zorgeloze vakantie
Om de vakantieganger goed voor te bereiden op zijn vakantie heeft Sunny Cars hun all-inclusive product uitgebreid met het Premium pakket

 “Met het Premium pakket bieden wij een extra service om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken tijdens hun vakantie. Automobilisten kunnen van te voren hun autohuurcontract via internet invullen en gebruik maken van de Premium check-in balie op de bestemming. Zo verliezen zij niet onnodig tijd en kunnen ze optimaal  genieten van hun vakantie“ aldus Hans Knottnerus, General Manager Nederland en België van Sunny Cars.  

Het pakket biedt de volgende voordelen: 

•    Je kunt extra snel de auto ophalen bij de Premium check-in balie op de bestemming
•    Je krijgt gegarandeerd een nieuwe auto (niet ouder dan één jaar of tot 25.000 km op de teller)
•    Full-full (FF) tankregeling, waarbij je de auto met dezelfde benzinestand zoals opgehaald moet inleveren. 
•    Een extra bestuurder is standaard inbegrepen (met uitzondering van Griekenland)

Het Premium pakket is beschikbaar voor de bestemmingen: Portugal, Italië, de Balearen, de Canarische eilanden, Spanje, Kroatië en Griekenland. Voor meer informatie over de specifieke luchthavens bekijk: www.sunnycars.nl .  

*Automobilisten worden in dit persbericht gedefinieerd als automobilisten die voorafgaand aan hun vakantie een auto huren.

 

 

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.