Vroegboekers huren nu superflexibel bij Sunny Cars

Sunny Cars, één van de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa, biedt vroegboekers in de maanden december en januari de Gratis Flexservice. De boeking is dankzij deze service tot het laatste moment te wijzigen en kan zelfs tot 4 uur voor aanvang van de huurperiode, kosteloos en zonder opgaaf van reden, geannuleerd worden. De actie is van toepassing op alle boekingen met een huurperiode tussen 1 april tot en met 31 oktober 2014.

Chequeboekje ter ondersteuning
Alle reisbureaus ontvangen tijdens de actieperiode ondersteunend materiaal in de vorm van een boekje met 20 cheques voor de Gratis Flexservice. Deze zijn vooral zeer geschikt bij autohuuroffertes. “We zien nog steeds de trend dat Nederlanders lang wachten met het boeken van hun huurauto”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België.

Wachten hoeft echt niet meer
“Met de Gratis Flexservice willen we reisagenten helpen de klant die al in januari boekt te overtuigen om direct de autohuur mee te nemen. Uitstel hiervan is niet meer nodig, want boeken kan nu met super veel flexibiliteit. En de klant is ervan verzekerd dat de gewenste auto voor een scherpe all-inclusive prijs klaarstaat. Ook in het hoogseizoen, waarin traditiegetrouw de voorraad beperkt wordt waardoor tarieven stijgen. Wachten hoeft dus echt niet meer,” benadrukt Knottnerus.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.