Jouw zorgeloze uitstapjes beginnen met zorgeloos instappen.

Een huurauto is juist tijdens corona de beste keuze.

Met de huurauto als jouw eigen ‘safe space’ verken je ontspannen je vakantiebestemming want je kunt op je gemak gaan en staan waar je maar wilt. Stap in je huurauto en verken met je eigen reisgezelschap alle mooie, rustige en niet-toeristische plekken van je bestemming. Wordt het strandje iets te druk? Hop, weer de auto in en op naar de volgende (rustigere) baai. Wie weet ontdek je onderweg nog wel een authentiek restaurantje waar je van verrukkelijke lokale delicatessen geniet!

Uiteraard hebben we er samen met onze lokale wagenparkaanbieders voor gezorgd dat jouw autohuur 100% veilig is. Over verzekeringen en onverwachte kosten hoef je je bij Sunny Cars sowieso geen zorgen te maken, want onze autohuur is all-in en wij hebben alles voor je geregeld. Twijfel je nog over je vakantieplannen? Dan biedt onze Flexservice uitkomst. Daarmee kun je alvast je huurauto reserveren, zónder dat je ergens aan vast zit.

Veilige autohuur

Reserveer zonder zorgen.

Flexibel tot het laatste moment.

  • Altijd kosteloos wijzigen van je reservering
  • Gegarandeerd geld terug bij code oranje
  • Gratis annuleren met de Flexservice
Hygiënemaatregelen bij ophalen huurauto

Schone auto's en voldoende afstand.

Dit kun je verwachten:

  • Spatschermen aanwezig
  • Medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes
  • Afstandsregel op elke verhuurlocatie in acht genomen
  • High touchpoints zoals het stuur, de versnellingspook en sleutel worden extra gedesinfecteerd

Hygiënemaatregelen bij het ophalen.

We sturen je veilig de weg op.

Op de verhuurlocaties zijn uiteraard alle hygiënemaatregelen getroffen en de huurauto’s worden extra grondig gereinigd. Met de service Contactloos Ophalen kun je zelfs de sleutels van je huurauto ophalen zonder contact te hebben met een baliemedewerker, helemaal coronaproof! Je vindt de lokale hygienemaatregelen terug in de huurvoorwaarden. Daar informeren we je ook als er een afstandsregel in de huurauto geldt, waardoor er mogelijk minder mensen in de auto mogen plaatsnemen.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de benodigde reisdocumenten, de gezondheidsvoorschriften of de lokaal geldende regels rondom Covid-19? Wanneer jij een huurauto reserveert, sturen we je een link naar onze handige Reisconfigurator. Daarmee kun je voor vertrek de regels voor jouw vakantieland bekijken zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele (in)reisregels. Dat is pas zorgeloos instappen!Maak het ophaalproces nóg veiliger en sneller.

Kies voor een van onze handige services.


Wij hebben samen met onze lokale wagenparkaanbieders de nodige maatregelen genomen, zodat jij op een veilige manier je huurauto kunt ophalen. Vind je het prettig om de tijd die je doorbrengt op het verhuurkantoor zo kort mogelijk te houden? Dan ben je vast blij met onze handige services. Want het ophalen van je huurauto kun je nóg zorgelozer, veiliger én efficienter maken door een van de volgende services toe te voegen aan je reservering:

Contactloos Ophalen

Snel en gemakkelijk je huurauto ophalen zonder contact te hebben met een baliemedewerker? Dat kan! Kies je voor deze service, dan teken je je huurcontract op een automaat en ontvang je daar de sleutel.
Lees meer

Fastlane

Met deze service sla je de wachtrij over en haal jij je huurauto extra snel op. Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. De vakantie kan zo vliegensvlug van start!
Lees meer

Online Check-in

Registreer je vooraf online en het huurcontract ligt bij het ophalen al ingevuld voor je klaar. Ideaal, want zo ben je minder tijd kwijt aan de balie. Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.
Lees meer

Huur gerust een auto in coronatijd.

Eerlijke autohuurervaringen van tevreden klanten.


Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Én we houden van blije klanten! Daarom hechten wij veel waarde aan de reviews die na een autohuurperiode voor ons worden achtergelaten. Om te laten zien dat een auto huren altijd de beste keuze is, óók tijdens de coronacrisis, hebben wij een review uitgelicht van een klant die tijdens corona een auto heeft gehuurd in Zuid-Europa. Het kan misschien spannend zijn om nu op vakantie te gaan, maar je zult merken dat alles rondom je huurauto (van het ophalen tot het retour brengen) zó goed geregeld is, dat je zonder zorgen in kunt stappen!

Klant aan het woord.

Zo ziet autohuur er in coronatijd uit.

"De vliegreis was even wennen vanwege het mondkapje, maar eenmaal geland had ik het vakantiegevoel te pakken en was het tijd om mijn huurauto op te halen. De hygiënemaatregelen werden hier enorm serieus genomen! De medewerker verwelkomde mij van achter een spatscherm netjes met handschoentjes aan en een mondkapje op. Aan de balie nam ik het huurcontract door, ik tekende met een gedesinfecteerde pen en de auto was op het stuur en de versnellingspook netjes afgeplakt na het desinfecteren. Samen met de medewerker liep ik met gepaste afstand een rondje om de huurauto om te controleren op eventuele schade. En toen was het zover, mijn vakantie kon écht beginnen."

 

De huurauto is volledig gedesinfecteerd.

'De lokale wagenparkaanbieder hield zich goed aan de hygiënemaatregelen, precies zoals het van tevoren stond omschreven in de huurvoorwaarden.'

Jouw zorgeloze uitstapjes beginnen met zorgeloos instappen.